A The Lord of the Rings: Conquest rajongói remake-je készül?

A szerzők a Gyűrűk Ura remasterként írják le, de a projekt annyira ambiciózus, hogy úgy néz ki, mint egy remake. Láttunk már rá példát, hogy a rajongók méltó társáaikká váltak példaképeiknek!

 

Az egyre jobb és jobb eszközökkel és mindenekelőtt a túláradó lelkesedésből a legkreatívabb játékosok az évek során még ambiciózusabbá váltak, amikor a fantáziájuknak szabad utat engedtek kedvenc játékaik új tartalmaival, vagy – mint a mostani esetben – olyan címek továbbfejlesztett változataival, mint a The Lord of the Rings: Conquest, az akciójáték, amelyet a klasszikus Star Wars: Battlefront alkotói hívtak életre.

A rajongók célja, hogy a Pandemic játékának nem hivatalos remasterelését készítsék el az Unreal Engine 4 segítségével, és tagadhatatlan, hogy erre vállalkoznak. Egyelőre egy első videós előzetessel rendelkezünk, amely ízelítőt ad A The Lord of the Rings: Conquest új verziójának grafikai kivitelezéséről, amely nem elégszik meg a látvány frissítésével.

 

 

A „fotorealisztikus grafika és a továbbfejlesztett játékmechanika” mellett új karakterosztályok is bekerültek, mint például a „tapasztalt harcos”, aki kardot és pajzsot használ majd a harcban, aminek köszönhetően képes lesz blokkolni a nyilakat és a mágiát. A mod készítői egy új kombórendszer integrálását is tervezik, beleértve a kivégzéseket, valamint néhány pálya dizájnjának megváltoztatását, az ellenséges AI javítását és „még sok mást”.

Túlságosan ambiciózusnak hangzik, inkább remake-nek, mint remaster-nek, így nem tudni, hogy mindezek az ötletek megvalósulnak-e. Arról nem is beszélve, hogy az Electronic Arts (EA) birtokolja a játék jogait, ami azt jelenti, hogy bármikor véget vethetnek a projektnek – de akár be is fogadhatják. A közelmúltban a lehető legjobban végződött ilyen történet a figyelemre méltó Black Mesa, a zseniális Half Life remake-je, amelynek maga a Valve adott zöld utat. Mi is sok sikert kívánunk!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu