Menu

Gran Turismo 7: évfordulós kiadással is támad a Polyphony Digital játéka

Jövőre a 25. születésnapját ünnepli a Gran Turismo, így valahol számíthattunk a 25. évfordulós változatra is.

 

Itt joggal emelhetné ki bárki, hogy a nyugaton csak 1998 májusától volt kapható a PS1-es Gran Turismo, ami jogos is, de a Polys Entertainment (a japán rajtkor még ez volt a stúdió neve) alkotása a hazai pályán 1997. december 23-án jelent meg. Ezért ünneplik 2022-ben. De a Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital bejelentette a PlayStation Blogon, hogy milyen kiadásokat és előrendelői bónuszokat hoz magával a versenyzős játék új felvonása.

Ha a rajt pillanatára készülünk, a Launch Editiont keressük (akár a PlayStation Store-on is, esetleg a PlayStation Direct is jó megoldás lehet), ugyanis ezt a változatot 100 ezer játékbeli kredittel, egy Porsche 917K Living Legenddel, egy Mazda RX-Vision GT3 Concept (Stealth)-tel, illetve egy Toyota Castrol TOM’S Suprával jutalmazzák meg.

Aztán van a 25th Anniversary Edition, amit a boltokból és a PlayStation Directről is meg lehet szerezni. Ez egy steelbook mellett 1,1 millió kreditet ad, a három Launch Editionös kocsit, és ezeken túl egy Toyota GR Yarist egy országspecifikus festéssel, harminc gyártói/partner Avatart, illetve a hivatalos soundtracket (The Music of Gran Turismo). A stúdió szerint korlátozott példányszámban készül ez a változat, úgyhogy ez gyorsan elfogyhat. Egy kupon segítségével a PlayStation 5-ös lemez mellett egy kupont kapunk a PlayStation 4-es verzióhoz (értelemszerűen digitálisan).

Pontosan ezért készül egy digitális változat (25th Anniversary Digital Deluxe Edition), ami a PlayStation Store-on vár ránk. Ezt megvásárolva megkapjuk a PlayStation 5-ös és PlayStation 5-es verziót egyaránt, és tartalmilag megegyezik a lemezes kiadással, és csak egy különbség van: 1,1 millió helyett 1,6 millió kreditet kapunk. Az előrendelés március 4-éig tart. Végezetül pedig a PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés: az új trendeket követve 10 dollár (euróból számítva 3600 forint) lesz.

A Gran Turismo 7 március 4-én érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

thegeek GT7 Editions 1

thegeek GT7 Editions 2

thegeek GT7 Editions 3

thegeek GT7 Editions 4

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu