Gran Turismo 7: évfordulós kiadással is támad a Polyphony Digital játéka

Jövőre a 25. születésnapját ünnepli a Gran Turismo, így valahol számíthattunk a 25. évfordulós változatra is.

 

Itt joggal emelhetné ki bárki, hogy a nyugaton csak 1998 májusától volt kapható a PS1-es Gran Turismo, ami jogos is, de a Polys Entertainment (a japán rajtkor még ez volt a stúdió neve) alkotása a hazai pályán 1997. december 23-án jelent meg. Ezért ünneplik 2022-ben. De a Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital bejelentette a PlayStation Blogon, hogy milyen kiadásokat és előrendelői bónuszokat hoz magával a versenyzős játék új felvonása.

Ha a rajt pillanatára készülünk, a Launch Editiont keressük (akár a PlayStation Store-on is, esetleg a PlayStation Direct is jó megoldás lehet), ugyanis ezt a változatot 100 ezer játékbeli kredittel, egy Porsche 917K Living Legenddel, egy Mazda RX-Vision GT3 Concept (Stealth)-tel, illetve egy Toyota Castrol TOM’S Suprával jutalmazzák meg.

Aztán van a 25th Anniversary Edition, amit a boltokból és a PlayStation Directről is meg lehet szerezni. Ez egy steelbook mellett 1,1 millió kreditet ad, a három Launch Editionös kocsit, és ezeken túl egy Toyota GR Yarist egy országspecifikus festéssel, harminc gyártói/partner Avatart, illetve a hivatalos soundtracket (The Music of Gran Turismo). A stúdió szerint korlátozott példányszámban készül ez a változat, úgyhogy ez gyorsan elfogyhat. Egy kupon segítségével a PlayStation 5-ös lemez mellett egy kupont kapunk a PlayStation 4-es verzióhoz (értelemszerűen digitálisan).

Pontosan ezért készül egy digitális változat (25th Anniversary Digital Deluxe Edition), ami a PlayStation Store-on vár ránk. Ezt megvásárolva megkapjuk a PlayStation 5-ös és PlayStation 5-es verziót egyaránt, és tartalmilag megegyezik a lemezes kiadással, és csak egy különbség van: 1,1 millió helyett 1,6 millió kreditet kapunk. Az előrendelés március 4-éig tart. Végezetül pedig a PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés: az új trendeket követve 10 dollár (euróból számítva 3600 forint) lesz.

A Gran Turismo 7 március 4-én érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu