Britney Vs. Spears: Netflixen a popsztár gondnokság alá helyezés elleni harca

A Netflix  Britney Spears gondnoksági történetét sem hagyja szó nélkül a Britney vs Spears című, hamarosan megjelenő dokumentumfilmjével. Az alkotók azt állítják: minden titokra fény derül.

 

Miután egy nagy sikerű dokumentumfilmmel sikerült felhívni a figyelmet Britney Spears hírhedt gyámságára, a Netflix hasonló utat fog követni a Britney Vs. Spears c. alkotással. Az év elején a Hulu „Framing Britney Spears” című filmje mélyen belemerült a híres popsztár történetébe, sorra véve mindent a híressé válástól a nyilvános összeomlásáig. Sok nézőt leginkább az énekesnő gondnokság alá helyezésnek a feltárása nyugtalanított, amely 2008 óta tart, és amely elindította a #FreeBritney társadalmi mozgalmat.

A Netflixes Britney Vs. Spears első teljes trailere még nagyobb hangsúlyt fektet erre a helyzetre. Az előzeteseben Britney hallható, amint arról siránkozik, hogy csak vissza akarja kapni az életét. A filmben azt is felidézik, hogy a doki azt jelenti, hogy „nincs több titok”, ami arra utal, hogy új információk fognak kiderülni. Minden bizonnyal kötelező mindazok azok számára, akiket érdekel a gondnokság és Britney helyzete. Íme, itt az új, teljes trailer:

 

 

Amikor a Framing Britney Spears megjelent, az énekes a rajongóihoz fordult, hogy elmondja, megdöbbentette a támogatás, amit kapott. Akkor azt mondta, hogy még nem látta a teljes filmet, de attól is, amit látott, „két hétig sírt”. A Britney v Spears trailerének talán igaza van azzal kapcsolatban, hogy még több titokra kell fényt deríteni az egész szituációval kapcsolatban, és talán még több kérdésre kapunk választ.

A hivatalos szinopszis szerint: „A világ ismeri Britney Spears-t: előadóművész, művész, ikon. Az elmúlt néhány évben azonban a neve nyilvánosan egy másik, sokkal titokzatosabb kifejezéshez kötődött: a gyámsághoz. A Britney vs. Spears Britney életének robbanásveszélyes történetét meséli el, valamint a szabadságért folytatott nyilvános és magánéleti harcát. Az évekig tartó oknyomozó munka, exkluzív interjúk és új dokumentumok segítségével ez a Netflix filmje alapos képet rajzol a popsztár pályájáról, amely a szomszéd lánytól a hírnév, a család és a saját jogi státusza által csapdába ejtett nőig vezetett. Britney életét a korábban őt meghatározó traumatikus képek felhasználása nélkül mutatja be.”

Erin Lee Carr rendező (How To Fix a Drug Scandal, Dirty Money) és Jenny Eliscu újságíró azon dolgoztak, hogy mélyre ássanak a több mint 13 éve tartó gondnokság kusza történetében. A film különböző idősíkokban játszódik összekapcsolva régi és új szereplőket, így mutatva meg Britney színfalak mögötti, önállóságáért folytatott harcát. Szöveges üzenetek és egy hangposta, valamint a kulcsszereplőkkel készített új interjúk egyértelművé teszik azt, amit maga Britney is állít: „a teljes történet még mindig nem került elmesélésre.”

Carr a projekt producere is lesz Sarah Gibson és Kate Berry mellett. Dan Cogan, Liz Garbus, Jon Bardin, Julie Gaither, Jenny Eliscu és Amy Herdy a produceri teendőket is ellátják. A film premierje szeptember 28-án lesz a Netflixen.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu