Doom Patrol: A DC legfurább szuperhősei visszatérnek az HBO GO-ra [VIDEO]

MOZI HÍREK – Már elérhető az HBO GO-n a Doom Patrol 3. évadának első 3 része magyar felirattal, majd ezt követően minden héten egy új epizód érkezik.

 

A DOOM PATROL a DC-szuperhősök egyik legnépszerűbb csoportjának történetét gondolja újra: szereplői a Robotember, azaz Cliff Steele (Brendan Fraser), a Negatív Ember, azaz Larry Trainor (Matt Bomer), az Elasztilány, azaz Rita Farr (April Bowlby), Zakkant Jane (Diane Guerrero) és a Kiborg, azaz Victor Stone (Joivan Wade), akiket a modernkori őrült tudós, Niles Caulder, azaz A Főnök (Timothy Dalton) vezet. A Doom Patrol minden tagja borzalmas balesetet szenvedett a múltban, aminek során emberfeletti képességekre tettek szert, de ami miatt testüket szörnyű sebhelyek és egyéb elváltozások csúfítják. A Doom Patrol egyszerre támogató csoport és szuperhőscsapat: emberfeletti képességekkel rendelkező fura szerzetek közössége, akik egy olyan világért harcolnak, amely hallani sem akar róluk.

A harmadik évad különlegesen feszült pillanatban kezdődik: Dorothy (Abi Monterey) szembekerül a Gyertyaöntővel, ami hamarosan pusztító veszteséghez vezet. A Doom Patrol csapata nehéz válaszút elé kerül, és minden tagjának meg kell küzdenie a szembenézéssel: ki is ő, és ki akar lenni? A dolgok ráadásul még bonyolultabbá válnak, amikor egy időgép segítségével megérkezik Madame Rouge (Michelle Gomez), aki különleges küldetésre indult, de nem emlékszik, mi is az.

A DOOM PATROL a Berlanti Productions gyártásában készült a Warner Bros. Televisionnel való együttműködésben. Az executive producerei Jeremy Carver, Geoff Johns, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Chris Dingess és Tamara Becher-Wilkinson. A sorozat karaktereit eredetileg Arnold Drake, Bob Haney és Bruno Premiani alkotta meg a DC számára.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu