FIFA 22: itt nagy videós összehasonlítás a nextgen foci PS4, PS4 Pro és PS5 verziói között! [VIDEO]

Az EA Sports-saga új része: a FIFA 22 néhány héten belül elérhető lesz konzolokra, PC-re és Google Stadiára.

 

Egyre kevesebb időnk van már hátra, hogy gurítsuk a labdát a FIFA 22-ben , az EA Sports fociszéria új részében, amely a tavalyi évhez hasonlóan a következő generációs fejlesztéseit PS5-re, Xbox Series-re és Google Stadiára tartogatja. Az új szezon beköszöntével és azzal, hogy milyen nehéz hozzájutni valamelyik konzolhoz, lesznek olyanok, akik tudni szeretnék, hogy mekkora a FIFA 22 technikai ugrása a generációk között. Ha ez a te eseted, akkor szerencséd van: a ElAnalystaDeBits elvégezte a FIFA 22 összehasonlítását PS4-en, PS4 Pro-n és PlayStation 5-ön , mert nincs is jobb, mint Mbappé mezén a pixeleket számolgatni a virtuális foci élvezetéhez.

Kezdjük a felbontással és a teljesítménnyel, ahol a csatorna megerősíti a FIFA 22 adatait az egyes konzolokon. A játék 1080p-n és 60 FPS-en fut a PS4-en , ami a PS4 Pro-n , a konzol legerősebb revízióján 4K felbontásra és 60 FPS-re emelkedik. Természetesen ezek a 4K és 60 FPS megmarad a PS5-ön, a következő generációs konzolon is. Míg a felbontás és a framerate azonos a PS4 Pro-n és a PS5-ön, az általános minőség… nyilván nem ugyanaz. Ahogy a videóban is látható, a PS4 Pro és a PS5 között jelentősek a vizuális különbségek, nem csak a textúrák, hanem a világítás és a modellek tekintetében is.

És a betöltési időkben is nagy a különbség , ami senkit nem fog meglepni. Erről ElAnalystaDeBits megerősíti, hogy „jobb az antialiasing a PS5-ben”, ahol az általános világítás is átdolgozásra került, bár megemlíti „a mélységélesség furcsa hatását néhány pillanatban”, ami egy hiba lehet. Hasonlóképpen hozzáteszi, hogy az új generációs verzió ” ugyanazokat a fejlesztéseket használja a modellezésben, amelyeket a FIFA 21-ben alkalmaztak”, bár a frizuráknál néhány vágási problémával.

De a platformok közötti különbségeken túl ElAnalystaDeBits biztosítja, hogy általánosságban a FIFA 22 „nem érezhető jelentős ugrás egyik platformon sem a FIFA 21-hez képest”. Ez természetesen csak a vizuális és technikai részre vonatkozik. A FIFA 22 október 1-jén lesz elérhető konzolokon, PC-n és Google Stadián.

Forrás: ElAnalistaDeBits

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu