Nem fogod elhinni, melyik másik fiatal sztár dícsérte a ’95-ös James Bond-filmet: az Aranyszemet egy régi promóanyagban! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A vicc az, hogy nemrég ennek a sztárnak is felmerült a neve, mint lehetséges jövőbeli James Bond!

 

A régi időkben az új filmek reklámjai között szerepeltek olyan klipek, amelyeken egyszerű nézőket láthattunk, akik távoztak a moziból, és saját véleményüket mondták el filmekről. Ebben az esetben azonban az „egyszerű ember” nem más, mint a fiatal Idris Elba, aki egy haverjával távozik a moziból; ő mondja el a véleményét az akkori újnak számító James Bondról: Pierce Brosnanról a Aranyszemben.

Idris véleménnyel volt Pierce Brosnanról, aki az új James Bond volt akkor: „Nagyon jó, megvan benne a sárm, megvan benne a külseje, tudod, hogy értem. És fitt, erős és bla-bla-bla-bla. Rendben van, rendben van.”

Igen, a most potenciális új James Bond beszélt az (akkor még újnak számító) 1995-ös James Bondról, aki akkor történetesen Pierce Brosnanvolt. Érdekesség, hogy maga Brosnan is jó választásnak érezte mostanában az afroamerikai színészt, amikor a következő James Bondról beszélt és ezt mondta, ezt állítva:

„Idris Elba jut eszembe”

(tehát „visszaadta” az pozitív véleményt), és azt is hozzátette, hogy szerinte „Idris karizmatikus jelenléte és nagyszerű hangfekvése” miatt remek lenne Bondnak.

Idris Elba egybéként többször is alakított némileg hasonló szerepeket: a Bastille nap című kémthrillerben egy Bondhoz hasonló CIA szuperügynököt, illetve a Stephen King regénye alapján készült Setét toronyban egy mitikus pisztolyhőst. Hogy a közel ötvenéves, afroamerikai színész James Bondnak mennyire lenne jó, az egy érdekes kérdés… Szerintetek?

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu