Bővített kiadásokkal és új portokkal támad a Gear.Club Unlimited 2

A Microids és az Eden Games az összes új(abb) konzolt is meg fogja célozni az idáig Switch-exkluzív Gear.Club Unlimited 2 versenyzős játékának módosított/bővített verzióival.

 

Kicsit furán hangzik, annyi szent, de akkor kezdjük a Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Editionnel. Ez az alapjáték mellett az összes extra tartalmat is elérhetővé teszi, így több mint 250 versenyben vehetünk részt, akár a Porsche 911 930 Turbo kormánya mögött is. Egy nagy környezetet kapunk változatos, eltérő tájakkal, és remasterelt grafikával. A karrier módban egy versenyzéssel foglalkozó családot menthetünk meg a csődtől úgy, hogy több nemzetiségű pilótát hívunk ki. A saját klubunkat is létrehozhatjuk, hogy így a legjobb versenyzőkből építsünk fel egy csapatot.

A klubbal majd a rivális csapatok ellen is felvehetjük a kesztyűt, amivel idővel a ranglétra tetejére is feljuthatunk. Ha pedig nem a pályán vagyunk, a garázsban több mint ötven licencelt szuperautót is megvizsgálhatunk. Többféleképpen is multiplayerezhetünk: akár helyi, osztott képernyős, négy játékos megoldást is bevethetünk. Persze ennek több barátság is a kárát fogja látni egy jól időzített kilökés után.

Aztán a Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Editionről is beszéljünk. Ez eltér az előző verziótól, ugyanis ez csak Nintendo Switch-re fog megjelenni. Ez a változat is minden tartalmat magába foglal, viszont itt maximum nyolcan játszhatunk együtt (online és LAN megoldás révén), ha a helyi négy fős multi nem lenne elég. Mind a két verzióért az Eden Games a felelős, és mindegyikben francia, angol, spanyol, olasz, német, holland, portugál és orosz felirat lesz.

A Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra készül, míg a Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition a Nintendo Switch-et vette célkeresztbe. A játék Definitive kiadását és Ultimate változatát egyaránt november 30-ától keressük (ennek utánanéztünk: a kiadó a weboldalán ezt írta, a Gematsu pedig december 14-ét tüntette fel). A Switch-en a játék már alapból ott van, de ettől függetlenül a verziók elnevezése kicsit furcsának tűnik…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu