A Crystal Dynamics beszáll a Perfect Dark fejlesztésébe is

A kanadai cég a Perfect Dark és a Tomb Raider mellett a Marvel’s Avengers fejlesztését is folytatja. Reméljük, mindhárom projektre elég energiájuk lesz!

 

Néhány órával ezelőtt a The Initiative meglepetésszerűen bejelentette, hogy a Crystal Dynamics szerződést kötött az új Perfect Dark fejlesztésében való együttműködésre, ami kétségeket ébreszthetett az új Tomb Raider jövőjét illetően. De nincs miért aggódni. A kanadai csapat hamarosan a Twitteren reagált a pletykákra, hogy mindenkit megnyugtasson: még mindig dolgoznak a veterán franchise új részének elkészítésén.

 

 

„Nagyon örülünk, hogy a Marvel’s Avengers és a Tomb Raider mellett a Perfect Darkot is hozzáadhatjuk a fejlesztési erőfeszítéseinkhez” – írták a Twitteren, egyértelművé téve, hogy a cégnek nem áll szándékában lemondani a Lara Croft-sagáról.

 

 

Ha követted a híreket az új résszel kapcsolatban, az év elején nem hivatalosan megerősítették, hogy a Square Enix stúdió főnökei utaltak arra, miszerint egyesíteni kívánják az akció-kalandjáték-sorozat idősíkjait. Azt is megerősítették azonban, hogy a játékról szóló hírekre még sokáig várni kell. „Tekintettel a Tomb Raider kiterjedt történetére, ez nem könnyű feladat, türelmet kérünk a fejlesztési folyamat folytatásához” – mondták akkor.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu