Mind a két Dying Light Nintendo Switch-re tart! [VIDEO]

Igen, a második rész is… igaz, a Techland Dying Light újabb játéka egy kis trükkel tud csak lábra kelni a Ninendo Switch-en.

 

A Dying Light: Platinum Editionről már tudtuk, hogy a Nintendo Switch meg fogja kapni, de eddig nem volt pontosított a megjelenési dátum. Csakhogy a lengyel stúdió megerősítette, hogy október 19-én „a kapcsolón” lesz a parkour elemekkel megszórt zombis túlélő játék teljes kiadása. Az alapjáték mellett a The Following (kiegészítő), a Bozak Horde (új játékmód saját sztorival), a Cuisine & Cargo (két plusz karanténos zóna), az Ultimate Survivor Bundle (exkluzív fegyverek és kosztümök), továbbá az önálló játékból a Dying Light játékmódjára lebutított dark-fantasy környezetű Hellraid játékmód is a pakk része lesz.

És még egy tonna skin és fegyver is a csomag kínálatában van: 5th Anniversary Bundle, Classified Operation Bundle, Crash Test Skin Pack, Godfather Bundle, Gun Psycho Bundle, Harran Inmate Bundle, Harran Ranger Bundle, Harran Tactical Unit Bundle, Rais Elite Bundle, Retrowave Bundle, Shu Warrior Bundle, Viking: Raiders Of Harran Bundle, Vintage Gunslinger Bundle, Volatile Hunter Bundle, Volkan Combat Armor Bundle, illetve White Death Bundle (elég sok cuccot kiadott a Techland 2015 óta).

És a meglepetés a Dying Light 2: Stay Human Nintendo Switch verziója. Az első rész után húsz évvel később játszódó folytatás (amiben a fegyvereink el fognak kopni a használat során, erről írtunk is) nem fog natív Switch portot kapni. Ezt nem csodáljuk, ugyanis nagy eséllyel a Techland a PlayStation 4/Xbox One verziókkal megszenvedett, így a Nintendo Switch a felhő segítségével futtatja majd ezt a játékot.

A Dying Light 2: Stay Human – Cloud Version ráadásul a többi verzióval (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One) egy napon érkezik, így február negyedikétől ezt a kiadást is megtalálhatjuk a Nintendo eShopon. Tény, ez egy kényszermegoldás, de mégis jobb ötlet, mint egy nagy eséllyel botrányos felbontású vagy teljesítményű natív Switch átirat…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu