Friss információk a Bayonetta 3-ról!

A Bayonetta 3 2022-ben jelenik meg Switch-re, jelentette be a kiadó Nintendo és a fejlesztő PlatinumGames.

 

A játékot még 2017-ben jelentették be Nintendo Switchre, de néhány koncepciórajzon kívül nem sokat mutattak a játékból. Ez ma megváltozott, amikor a Nintendo megtartotta Nintendo Direct eseményét, és kaptunk egy trailert és egy csomó új screenshotot.

A trailer elég szórakoztató és mozgalmas játékmenetet mutat. Egy hatalmas Godzilla-szerű szörnyeteget irányíthatunk majd, a szokásos hektikus látványkombók is visszatértek, plusz epik kivégző-mozdulatok. A Bayonetta 3 Japánban játszódik, a városról nem árultak el semmit, ahogy magáról a történetről sem túl sokat – azon kívül, hogy a katonaság próbál harcolni a démonok ellen, nem sok sikerrel. Így Bayonettának kell közbelépnie és megpróbálni megmenteni az emberiséget, de úgy tűnik, hogy harc közben rengeteg kárt okoz az egész városban.

Azt sem tudjuk, hogy Bayonetta hangja ugyanaz-e, mint a korábbiak, de az eredeti színésznő megjegyzései alapján, és ezt a trailert hallva úgy tűnik, hogy egy új, egyelőre be nem jelentett szinkronszínészre cserélték le.

A Bayonetta 3 jövőre, 2022-ben jelenik meg Switchre, pontosabb dátumot később árulnak el. Nézd meg a trailert alább:

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu