Menu

Az Xbox mostantól képes a Stadia szolgáltatás futtatására a rendszerfrissítésnek köszönhetően

TECH HÍREK – Az Xbox legújabb rendszerfrissítése az Xbox Edge böngészőjét is frissítette, ami nagyobb kompatibilitást és sebességet tesz lehetővé, ráadásul most már a Stadia is elérhető.

 

Az Xbox sok mindent tesztel, hogy kevésbé legyen zárt rendszer, és nyitottabb legyen az alkalmazások, sőt még az emulációs szoftverek felé is (bár nem hivatalosan). A Microsoft most adott ki egy update-et az Xboxhoz, a szeptemberi rendszerfrissítést, amely mostantól mindenkinek, és nem csak az Xbox Insidereknek lehetővé teszi, hogy a Stadia-t futtassák az Xboxról a konzol webböngészőjével.

Az Edge legújabb, egeret és billentyűzetet is támogató verziójával a Steam PC-s játékok is elérhetők, és javul a kompatibilitás az olyan szolgáltatásokkal, mint a Skype és a Discord a weben keresztül, illetve a böngészőalapú játékok.

A szeptemberi Xbox-frissítés két új módot is bevezet a PC-felhasználók számára az Xbox-játékok távoli lejátszására. A Windows 10 PC-s felhasználók az Xbox Game Pass címeket a felhőből streamelhetik, az Xbox alkalmazás legújabb javításai után pedig az otthoni konzolokról is streamelhetnek játékokat.

A Microsoft az Xbox alkalmazásban is engedélyezte a távoli játékot, így a felhasználók az Xbox Series X/S és az Xbox One konzolokról is streamelhetnek PC-re.

Forrás: VGC

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu