Castlevania Advance Collection: a 4 játék megjött Switchre, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re

Megérkeztek a Konami-saga klasszikus kalandjai, itt a Castlevania Advance Collection, minden eddiginél csiszoltabban és fejlesztettebben. Ráadásul az összes kiadás egyben!

 

Hónapokig tartó pletykák és itt-ott kiszivárgott hírek után a Castlevania Advance Collection immár valósággá vált: a játék mától kapható Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Steamen keresztül. A Konami Game Boy Advance-saga összeállításáról beszélünk, egy Super Nintendo vendégjátékkal együtt, így összesen 4 klasszikus Castlevaniát kapunk, amelyek készen állnak a legharcedzettebb vámpírvadászok fogadására.

Konkrétan ezek: Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance és Castlevania: Aria of Sorrow, valamint a SNES Castlevania: Dracula X (Európában Castlevania: Vampire’s Kiss). Mind a 4 játék tartalmaz általános és életminőségi fejlesztéseket is, ám anélkül, hogy a lényegüket túlságosan megváltoztatnák.

 

 

Arról beszélünk, hogy a játékok bármelyik pontján elmentheted és betöltheted, a visszatekerés funkcióval visszatekerhetsz néhány másodpercet (ha szükséges), és a visszajátszás funkcióval rögzítheted és visszajátszhatod a játékokat a speedrunnerek és a streamelők számára. Ezen kívül a Castlevania Advance Collection tartalmaz egy galériát a játékok kiadatlan művészeti alkotásaival és vázlataival, egy enciklopédiát a játékokkal kapcsolatos összes információval, valamint egy zenelejátszót a 4 filmzenével.

De a legjobb még hátra van: a Castlevania Advance Collection tartalmazza mind a 4 játék összes régiójának ROM-ját. Más szóval, választhatsz, hogy a klasszikus Castlevania japán, európai vagy amerikai változatát játszod.

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu