Jön a Super Mario Bros. animációs film, Chris Prattal és más sztárokkal és már azt is tudjuk, mikor!

MOZI HÍREK – A Super Mario Bros animációs film 2022 nyarán kerül a mozikba és tele van sztárokkal!

 

Mario hangját Chris Pratt – azaz A galaxis őrzői és a Jurassic Parkból ismert Chris Pratt – fogja megszólaltatni. Luigi hangját pedig nem más, mint az egyik legrégebben futó tv-vígjátéksorozat – It’s Always Sunny In Philadelphia – sztárja, Charlie Day. Anya Taylor-Joy lesz Peach hercegnő, aki a Netflix drámájában, a The Queen’s Gambitben aratta a legnagyobb áttörést.

A filmben feltűnik majd Toad is, akinek Keegan-Michael Key ad hangot, sőt, még a Donkey Kong család is. Donkey Kong hangja Seth Rogen, Cranky Kongét Fred Armisen, Kamenét Kevin Michael Richardson, Spike pedig Sebastian Maniscalco lesz.

A Mario-animációs film producere Chris Meledandri az Illuminationtől ésShigeru Miyamoto a Nintendótól, a rendező Aaron Horvath és Michael Jelenic (mindketten együtt dolgoztak a Teen Titans GO! Movie-n), a forgatókönyvet pedig Matthew Fogel írja, aki korábban A Lego Movie 2. részét is megírta.

Shigeru Miyamoto a bejelentés után sajtónyilatkozatot is tett: „Chrisszel és tapasztalt csapatával együttműködve nem csak egy karakteres licenszfilmet hozunk létre, hanem egy újfajta szórakozást, amely életre kelti a Super Mario Bros. filmet a vásznon, és mindenki élvezheti, akár ismeri a játékot, akár nem. A produkció eddig konstruktív és nagyon jól halad, és mindkét fél sokat tanul egymástól.

Remélhetőleg hamarosan láthatunk egy trailert vagy néhány képet és hivatalos nevet is a Mario-filmről, amely valamikor a 2022-ben kerül a mozikba.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu