Menu

Jön a Super Mario Bros. animációs film, Chris Prattal és más sztárokkal és már azt is tudjuk, mikor!

MOZI HÍREK – A Super Mario Bros animációs film 2022 nyarán kerül a mozikba és tele van sztárokkal!

 

Mario hangját Chris Pratt – azaz A galaxis őrzői és a Jurassic Parkból ismert Chris Pratt – fogja megszólaltatni. Luigi hangját pedig nem más, mint az egyik legrégebben futó tv-vígjátéksorozat – It’s Always Sunny In Philadelphia – sztárja, Charlie Day. Anya Taylor-Joy lesz Peach hercegnő, aki a Netflix drámájában, a The Queen’s Gambitben aratta a legnagyobb áttörést.

A filmben feltűnik majd Toad is, akinek Keegan-Michael Key ad hangot, sőt, még a Donkey Kong család is. Donkey Kong hangja Seth Rogen, Cranky Kongét Fred Armisen, Kamenét Kevin Michael Richardson, Spike pedig Sebastian Maniscalco lesz.

A Mario-animációs film producere Chris Meledandri az Illuminationtől ésShigeru Miyamoto a Nintendótól, a rendező Aaron Horvath és Michael Jelenic (mindketten együtt dolgoztak a Teen Titans GO! Movie-n), a forgatókönyvet pedig Matthew Fogel írja, aki korábban A Lego Movie 2. részét is megírta.

Shigeru Miyamoto a bejelentés után sajtónyilatkozatot is tett: “Chrisszel és tapasztalt csapatával együttműködve nem csak egy karakteres licenszfilmet hozunk létre, hanem egy újfajta szórakozást, amely életre kelti a Super Mario Bros. filmet a vásznon, és mindenki élvezheti, akár ismeri a játékot, akár nem. A produkció eddig konstruktív és nagyon jól halad, és mindkét fél sokat tanul egymástól.

Remélhetőleg hamarosan láthatunk egy trailert vagy néhány képet és hivatalos nevet is a Mario-filmről, amely valamikor a 2022-ben kerül a mozikba.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu