Company of Heroes 3: új játékmenet és exkluzív anyagok a friss fejlesztői naplóban [VIDEO]

A Relic Software lelkesen fogadta a játékosoktól érkező visszajelzéseket, és ígérik, hogy beleszólást biztosítanak nekik a Company of Heroes 3 fejlesztésébe.

 

Tavaly júliusban mutatta be a Relic Entertainment a Company of Heroes 3-t, a második világháború csataterén játszódó sikeres stratégiai játéksorozatának harmadik részét. Az új front a Földközi-tenger térségében játszódik, olaszországi és afrikai harcokkal, intenzív akcióval, gyönyörű és napsütötte városokban, melyekbe a háború pokla már betört.

A franchise visszatérését 2022-re tervezik PC-n, de a Relic Entertainment azt javasolta, hogy addig is hallgassák meg a játékosokat a CoH-Development platformon keresztül. A fejlesztőcsapat kiadta az első videót a Dev Diaries sorozatban. Ebben a Relic betekintést nyújt abba a folyamatba, amit követnek, hogy meghallgassák a közösségüket.

Mindazok, akik szeretnének csatlakozni a közösséghez, továbbra is beiratkozhatnak a CoH-Developmentbe a közösségi oldalon. Azóta a Relic ígéretet tett arra, hogy exkluzív információkat oszt meg a fejlesztéssel kapcsolatban, és hozzáférést biztosít a játék első részeihez, hogy segítse a fejlesztést.

A stúdió egyébként az idén október 28-án megjelenő, ígéretes Age of Empires IV-en is dolgozik. A legjobban várt stratégiai játékról minden információ elérhető. A Relic a Company of Heroes 3 megjelenését PC-re tervezi.  Egy interjújukban azonban a stratégiai cím executive producere nyitott volt arra, hogy a játékot konzolokra is elhozzák, bár ez egyelőre csak lehetőség.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu