F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch PC-re októberben jelenik meg

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch nemrég jelent meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a PC-s megjelenési dátum egészen a mai napig nem volt ismert.

 

Ez a TiGames első játéka, és átütő sikerrel indult; nos, jelenleg PlayStation 5-ön 81-es Metacritic pontszámmal áll a játék. Pár hónapja már elérhető volt egy Steam demó, de a PlayStation verzió előbb jött, és sokan aggódtak, hogy a játékot a Sony egy hosszú időre exkluzivá tette, hiszen PC. megjelenési dátumról nem hallottunk semmit.

A fejlesztők most frissítették a Steam áruház oldalát, megerősítve, hogy a játék hivatalosan 2021 októberében érkezik, de sajnos ennél semmi konkrétabbat nem kaptak a játékosok, akik már régóta várják a játékot.

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch-ot dicsérték a gyors tempójú harcaiért, a nagy világáért, és azért, hogy egy ilyen első játékhoz képest milyen sok tartalommal töltötték meg. A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch egy olyan országban játszódik, ahol a robotok elfoglalták a várost, és a főszereplő, aki egy nyúl, egy szó szerint hatalmas, mechanikus ököllel lázad az elnyomók ellen.

A kiadáshoz nem jelentettek be PC  specifikus funkciókat, mint például a Ray-tracing, vagy egyéb részleteket, és remélhetőleg a következő napokban több információ is kiderül a PC-s portról.

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch jelenleg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re jelent meg.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu