Menu

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch PC-re októberben jelenik meg

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch nemrég jelent meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a PC-s megjelenési dátum egészen a mai napig nem volt ismert.

 

Ez a TiGames első játéka, és átütő sikerrel indult; nos, jelenleg PlayStation 5-ön 81-es Metacritic pontszámmal áll a játék. Pár hónapja már elérhető volt egy Steam demó, de a PlayStation verzió előbb jött, és sokan aggódtak, hogy a játékot a Sony egy hosszú időre exkluzivá tette, hiszen PC. megjelenési dátumról nem hallottunk semmit.

A fejlesztők most frissítették a Steam áruház oldalát, megerősítve, hogy a játék hivatalosan 2021 októberében érkezik, de sajnos ennél semmi konkrétabbat nem kaptak a játékosok, akik már régóta várják a játékot.

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch-ot dicsérték a gyors tempójú harcaiért, a nagy világáért, és azért, hogy egy ilyen első játékhoz képest milyen sok tartalommal töltötték meg. A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch egy olyan országban játszódik, ahol a robotok elfoglalták a várost, és a főszereplő, aki egy nyúl, egy szó szerint hatalmas, mechanikus ököllel lázad az elnyomók ellen.

A kiadáshoz nem jelentettek be PC  specifikus funkciókat, mint például a Ray-tracing, vagy egyéb részleteket, és remélhetőleg a következő napokban több információ is kiderül a PC-s portról.

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch jelenleg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re jelent meg.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu