Wreckfest Nintendo Switch-re idén ősszel

A Wreckfest a Flatout, egy régi, a 2000-es évek elején készült romboló derby játék szellemi utódja, és most végre Nintendo Switch-re is érkezik.

 

A játék eredetileg Kickstarteren indult, ami annak idején sajnos kudarcot vallott, de a Steam Early Access programjával sikeresen szerepelt. Ezután a játék átesett néhány változtatáson; kicsit konzolbarátabb lett, hogy PS4 és Xbox One gépeken is fusson (még ezekkel a változtatásokkal együtt is, a játék nem fut a legjobban ezeken a konzolokon) majd pedig kapott egy PC-s kiadást.

Wreckest egy old school destruction derby játék, többféle játékmóddal, pályákkal és ami a legfontosabb, a pusztítás fizikájával. Így kicsit meglepő, hogy a játék Nintendo Switch kiadást kap, hiszen az eredeti konzolos verzió már a PC-s kiadás lebutított változata volt.

A Nintendo Switch verzióról egyelőre nem sok mindent erősítettek meg, azon kívül, hogy lesz benne testreszabás, kihívás mód, karrier mód és online multiplayer.

Pontos megjelenési dátumot nem árultak el a portról, de egy gyors, harminc másodperces trailert már kiadtak, amely játékmenetből készült vágóképeket és Johnny Cash Gods Gonna Cut You Down című dalának dalszövegét tartalmazza.

Nézd meg a trailert lentebb:

 

A PC-s Wreckfestről szóló tesztünket itt olvashatod el.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu