Menu

Wreckfest Nintendo Switch-re idén ősszel

A Wreckfest a Flatout, egy régi, a 2000-es évek elején készült romboló derby játék szellemi utódja, és most végre Nintendo Switch-re is érkezik.

 

A játék eredetileg Kickstarteren indult, ami annak idején sajnos kudarcot vallott, de a Steam Early Access programjával sikeresen szerepelt. Ezután a játék átesett néhány változtatáson; kicsit konzolbarátabb lett, hogy PS4 és Xbox One gépeken is fusson (még ezekkel a változtatásokkal együtt is, a játék nem fut a legjobban ezeken a konzolokon) majd pedig kapott egy PC-s kiadást.

Wreckest egy old school destruction derby játék, többféle játékmóddal, pályákkal és ami a legfontosabb, a pusztítás fizikájával. Így kicsit meglepő, hogy a játék Nintendo Switch kiadást kap, hiszen az eredeti konzolos verzió már a PC-s kiadás lebutított változata volt.

A Nintendo Switch verzióról egyelőre nem sok mindent erősítettek meg, azon kívül, hogy lesz benne testreszabás, kihívás mód, karrier mód és online multiplayer.

Pontos megjelenési dátumot nem árultak el a portról, de egy gyors, harminc másodperces trailert már kiadtak, amely játékmenetből készült vágóképeket és Johnny Cash Gods Gonna Cut You Down című dalának dalszövegét tartalmazza.

Nézd meg a trailert lentebb:

 

A PC-s Wreckfestről szóló tesztünket itt olvashatod el.

Forrás: Twitter

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu