Chris Pratt vallott a Super Mario Bros. főszerepéről

A Super Mario hangja egy álomszerep Chris Pratt számára, aki még mindig emlékszik arra, hogy gyerekként a kívánságkútból lopdosott negyeddollárosokat, hogy játszhasson az eredeti arcade játékkal.

 

Az új Mario-színész Chris Pratt is megszólalt, miután bejelentették, hogy ő lesz a Super Mario Bros. animációs film szereplőgárdájának vezetője. Csütörtökön az Illumination bejelentette a film teljes szereplőgárdáját, és kiderült, hogy Pratt fogja magát Super Mariót megszólaltatni. Nem sokkal a hír nyilvánosságra kerülése után Pratt az Instagramon közzétett egy videót, amelyben a szereposztásról beszélt. Szinte elszállt az agya, hogy most ő lesz Mario hangja.

„Szóval, amikor gyerek voltam, a washingtoni Lake Stevensben éltem. És a házam közelében volt ez a pénzérmés kút, és ott volt a Super Mario Bros., az eredeti arcade játék. Ó, imádtam azt a játékot. De soha nem volt egy negyeddollárosom sem. Így legtöbbször a kívánságkútból loptam őket… ez vad dolog. Most jutott eszembe. Az a negyeddolláros, amit a kívánságkútból loptam a Super Mario Bros. játékhoz, valóra váltotta az én kívánságomat is, hogy én lehetek Mario hangja. De nyilvánvalóan valaki más kívánságát loptam el, úgyhogy csak arra várok, hogy a karma dominósorozata rám omoljon.”

 

 

Pratt ugyan elénekli Mario híres szlogenjét, de azt nem árulta el, hogy milyen hangon szólal meg a Super Mario. A színész szerint a rajongóknak egyelőre várniuk kell, mivel még dolgozik a tökéletesítésén, de Pratt ettől függetlenül izgatott a munkával kapcsolatban. Bár néhány rajongó inkább Danny DeVitót szerette volna látni Mario szerepében, a Super Mario Bros. filmszereplőinek reakciója a rajongók részéről tényleg nagyon pozitív volt. Chris Pratt számára pedig ez egy álomszerep.

Ahogy azt már korábban bejelentették, a Super Mario Bros. animációs filmben Charlie Day lesz Luigi, Anya-Taylor Joy Peach, Jack Black Bowser, Keegan-Michael Key Toad, Seth Rogen Donkey Kong, Fred Armisen Cranky Kong, Kevin Michael Richardson Kamek és Sebastian Maniscalco Foreman Spike. A produceri teendőket Chris Meledandri, az Illumination és Shigeru Miyamoto, a Nintendo munkatársa végzi. Aaron Horvath és Michael Jelenic Matthew Fogel forgatókönyve alapján rendezik.

„Mario és Luigi az egész populáris kultúra két legkedveltebb hőse, és megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen szorosan együtt dolgozhatunk Shigeru Miyamotóval és a Nintendo rendkívül fantáziadús csapatával, hogy egy olyan animációs filmben keltsük életre ezeket a karaktereket, amelyhez hasonlót az Illumination eddig még nem készített” – mondta Meledandri a projektről.

 

 

A Super Mario Bros. animációs film 2022. december 21-én kerül a mozikba. Talán ha a film nagyobb siker lesz, mint az 1993-as élőszereplős film, akkor végre megvalósulhat a régóta várt, The Legend of Zelda alapján készült film. Mindenesetre már a szereposztás önmagában is ígéretes.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu