Kena: Bridge of Spirits – a látványos játék szuper új modokat kapott!

Még csak néhány napja jelent meg a Kena, az év egyik legszebb játéka, de a modderek máris új, fantasztikus opciókkal bővítették a játékot. Ez aztán a lelkesítő!

 

A Kena: Bridge of Spirits néhány napja érkezett meg PC-re, PS4-re és PS5-re, és vele együtt az első modok is, amelyek a játék élményét javítják PC-n. Az első hivatalos frissítés után, amely számos olyan hibát javított ki, amelyek problémákat okoztak a fejlődéssel, a modderek gyorsan felajánlottak több nem hivatalos frissítést, hogy hozzáférjünk az Ultra Wide támogatáshoz, valamint a látómező (FOV) különböző beállításaihoz és a 48 FPS-hez a mozgóképek esetében.

 

 

A DSOG összeállított egy sor modot, amelyek kibővítik a játék lehetőségeit PC-n. Egyrészt le kell majd töltenünk az Ultra Wide módot beállító modot a PCGamingWiki weboldaláról, ahol részletesen leírják a fejlesztéseket és a telepítés módját. A második mod lehetővé teszi számunkra a látómező számos beállításának szabályozását, 50, 60, 70, 80, 90, 90, 100, 110, 120 és 130 fokig bővítve a panorámát. Letölthetjük a Nexusmodsról is, bár ahhoz szükségünk lesz a Cheat Engine-re is.

Végül, van egy 6,7 GB-os modunk is, amely a filmeket úgy cseréli le, hogy a rendelkezésre álló 24 FPS helyett 48 FPS-sel fussanak. Mindezek a modok a már amúgy is lenyűgöző látványvilág fokozását szolgálják, amely méltó egy nagyszerű animációs filmhez.

Forrás: DSOG

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu