Nicolas Cage felnyergel az epikus Butcher’s Crossing című filmre

A Saban Films nemrég vásárolta meg a Nicolas Cage főszereplésével készülő új határvidéki filmet, amely a színész második western-szerepe lesz!

 

A Saban Films végre ráteszi a kezét Nicolas Cage-re. A stúdió nemrég vásárolta meg Cage legújabb filmjét, a Butcher’s Crossing (A mészáros útja) című határvidéki eposzt, amelyben az Oscar-díjas színész egy bölényvadászt alakít. Milyen szerepet nem játszott még Cage (Supermanen kívül)? Az üzlet Észak-Amerika, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Franciaország, Németország, Ausztria, Svájc és Skandinávia jogaira terjed ki. Tehát szinte mindenhová.

A film mögött Gabe Polsky áll, aki a Vörös pingvinek című dokumentumfilmet rendezte. Ő írta a forgatókönyvet John Williams regényének adaptációja alapján. A film producerei Polsky és Molly Conners a Phiphen Pictures-től Will Clarke és Andy Mayson mellett az Altitude Film Entertainment és a Cage’s Saturn Films számára. A film mögött álló pénz az Ingenious Media-tól származik. Tudjuk, hogy ez elég sok, hogy befogadjuk. Hivatalos megjelenési dátumot még nem tudunk, de azt tudjuk, hogy a forgatás idén ősszel kezdődik.

A Saban Capital Group LLC egy amerikai befektetési cég, amelynek székhelye Los Angelesben, Kaliforniában található, és amely média, szórakoztatóipari és kommunikációs befektetésekre összpontosít. A 2010-ben Haim Saban által alapított Saban Capital Group tulajdona a Saban Films, az Univision Communications egy része, valamint a Celestial Tiger Entertainment egy része. Ismétlem, ez elég sok információ, de most már legalább mindent tudunk a produkció hátteréről.

 

 

Ami a filmet illeti, a történetről eddig ennyit tudunk: a Butcher’s Crossing az 1870-es években játszódik, és Cage karaktere egy fiatal Harvardról kikerült fiatalembert alakít, aki a Colorado vadonjában keresi a sorsát. Ami rájuk vár, az egy utazás a vadonban, miközben mindent kockára tesznek. Ez második westernfilm a veterán színész főszereplésével, hiszen Nicolas Cage a The Old Way című filmben is westernszerepet vállalt.

Cage egy ideje már ontja magából a filmeket, és egyik sem egyforma. Nemrég azt nyilatkozta, hogy nem vágyik a visszavonulásra, és nem tudja elképzelni magát másban. Legutóbb a Pig című indie thrillerben nyújtott alakításáért kapott elismerő kritikákat. Az összes eddigi filmje közül …mi személy szerint azt a filmet ajánljuk megnézni, ahogy a legtöbb kritikus is.

 

A Pig egy intenzív, lassan pergő, gyönyörű meditáció a mély veszteségről, annak feldolgozásáról, helyenként humorral, pátosszal és erőszakkal fűszerezve az eseményeket.

 

A Saban Filmsnek rengeteg filmje van a tarsolyában mostanában. Ezek között volt például Todd Randall Under the Stadium Lights című filmje Laurence Fishburne és Milo Gibson főszereplésével; a Charles Dickens-adaptáció a Twist Michael Caine, Lena Headey és Rita Ora főszereplésével; valamint Alicia Silverstone esküvői vígjátéka, a Sister of the Groom. A világjárvány rengeteg ajtót nyitott meg a színészek és a stúdiók számára is, ami a filmek gyorsabb és olcsóbb kiadását illeti, mivel rengeteg streaming szolgáltatás közül lehet választani. A neves színészek megragadták a lehetőséget, hogy elkészítsék ezeket a filmeket, mivel a nagyobb stúdiók a leállás után a blockbustereket keresik, hogy visszanyerjék lendületüket.

Cage a The Unbearable Weight of Massive Talent című filmben is szerepel, amelyben saját magát alakítja, erről nyilatkozta azt, hogy ha egyszer elkészül, soha nem fogja megnézni. Neked mi a véleményed Cage filmjeiről?

Forrás: MovieWeb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu