Star Wars: Knights of the Old Republic novemberben érkezik Switch-re

A legutóbbi Nintendo Directen bejelentették hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic érkezik a Nintendo Switch-re ez év Novemberében.

 

Az Aspyr november 11-én adja ki a Knights of the Old Republicot a Switchre, így mostantól mindenki, aki vett egy Switchet, megtapasztalhatja az epic RPG-t. A játék négyezer évvel a Galaktikus Birodalom előtt játszódik, és a játékosnak meg kell mentenie vagy el kell pusztítania a Régi Köztársaságot, mivel a játékban vagy Jediként, vagy a sötét oldalra elcsábulva akár Sith-ekké is válhatunk.

A Knights of the Old Republic-ban a harcrendszer körökre osztott és ezen kívül több fajta minijátékot próbálhat ki a játék, még akár Pod-Racinget is, valamint a történet során időnként űrcsatákban is részt vehetsz. A játékos döntései az általuk bejárt nyolc világ során hatással lesznek a történet végére, a karakterek sorsára és az egész galaxis sorsára. Droidokat, Wookie-kat, sőt Twi’leket is toborozhatsz, ráadásul a saját űrhajóddal, az Ebon Hawkkal utazhatsz.

A Knights of the Old Republic előrendelhető a Nintendo Switch eShopban 14,99 dollárért vagy a regionális megfelelőért.

Nézd meg a bejelentő trailert alább:

 

 

Forrás: VG247

 

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu