A Marvel’s Avengers Pókembere saját történetet és átvezetőket kap

A Marvel’s Avengers-t fejlesztő Crystal Dynamics nemrég megerősítette, hogy a régóta várt szuperhősnek saját küldetései és átvezetői lesznek.

 

Sajnos a hős csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz elérhető, PC-s vagy Xbox-os kiadás nem lesz. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy a karakter egyszer csak felbukkan-e majd a szereplő választó képernyőn, vagy lesznek-e kifejezetten Pókemberhez tartozó átvezető jelenetek és kampány küldetések.

Ma ezt tisztázta a Crystal Dynamics egyik fejlesztője, Dan Matlack a játék discord szerverén a következőket mondta: „Spider-Man az, amit mi ‘eseménynek’ nevezünk, így biztosan lesznek átvezetők és karakter specifickus történet,”.

Azt is elmondta, hogy a Raidnek lesznek ismerős elemei, de egyben tartalmaz majd teljesen egyedi ötletek a játékosok számára, tehát egy kicsit keverednek a régi és az új design elemek.

Pókember egy PlayStation-exkluzív szereplő, amelyet akkor jelentettek be, amikor a játék teljes egészében bemutattak pár évvel ezelőtt. A karaktert azonban az elmúlt néhány hónapban elhalasztották, hogy az alap játéknak a hibáin dolgozzanak, és még jobbá tegyék a játékosok élményét a fejlesztők.

Bár a Spider-Man esemény terjedelmét nem ismerjük, remélhetőleg nem csak egy vágókép és egy küldetés lesz, hanem egy meglehetősen kiterjedt esemény, ahol a játékosok kipróbálhatják a hálószövő hőst.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu