Menu

Mégsem The Crew 2 DLC lesz a Ubisoft Project Orlandója?

A tegnap említett Streisand-hatás beigazolódik: ha a francia kiadó csendben maradt volna, akkor most nem beszélnénk arról, hogy valójában mit takarhat ez a bizonyos Project Orlando elnevezés…

 

Tegnap beszéltünk arról, hogy a Ubisoft DMCA-követeléssel leszedette a GitHubról az Nvidia GeForce Now szivárgásából származó elavult, legtöbbször nem valós nevekkel rendelkező adatbázisát. Erre az internet elkezdett kutakodni a négy Project iránt, ami a francia kiadó nevéhez köthető. Csakhogy azóta egy kisebb pontosítással élnénk a Project Orlando iránt.

Jelenleg ugyanis az a szó járja, hogy nem The Crew 2 DLC lesz, amiben van ráció, ugyanis a játék már több mint három éve, hogy megjelent PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (majd tavaly júniusban Google Stadia átiratot is kapott), és ez a játék… nos, nem lett olyan maradandó mint például a Rainbow Six: Siege, amit a Ubisoft azóta is bőszen támogat. (Meg azért a Metacritices értékelés is megérdemli, hogy megemlítsük: a PlayStation 4-es The Crew 2 átlagpontszáma 64 a 100-ból…)

A Redditen felbukkant ugye az, hogy a The Crew 2: Orlando nevű fájlok miatt a Project Orlando pusztán a Ubisoft Ivory Tower játékának újabb tartalmait jelentheti (és mellékelt pár képet is, de azok már törölve lettek). Erre rácáfolt a DualShockersnek író Tom Henderson rácáfolt. A Twitteren ugyanis azt írta, hogy szerinte ez a The Crew 3-at takarja.

A játék a tudomása szerint The Crew: Orlando néven fut, és egy új engine-t kap (így minimum a fizikája változni fog), de még nincsen kitűzött megjelenési időszak mögötte, ugyanis prealfa állapotban van. Nem biztos benne, hogy ez egy konkrét rebootot takarhat, viszont a fejlesztők szerinte nem voltak elégedettek a The Crew 2-vel, így inkább mindent átterveznek. Ezért viszont esélyes, hogy itt egy rebootról van szó. Nos, és az Orlando elnevezést is említsük meg a végén: a játék állítólag nem Floridában fog játszódni, hanem Hawaii lesz a helyszín… (akkor az elnevezés nem éppen logikus)

Mindez persze nem hivatalos.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu