Mégsem The Crew 2 DLC lesz a Ubisoft Project Orlandója?

A tegnap említett Streisand-hatás beigazolódik: ha a francia kiadó csendben maradt volna, akkor most nem beszélnénk arról, hogy valójában mit takarhat ez a bizonyos Project Orlando elnevezés…

 

Tegnap beszéltünk arról, hogy a Ubisoft DMCA-követeléssel leszedette a GitHubról az Nvidia GeForce Now szivárgásából származó elavult, legtöbbször nem valós nevekkel rendelkező adatbázisát. Erre az internet elkezdett kutakodni a négy Project iránt, ami a francia kiadó nevéhez köthető. Csakhogy azóta egy kisebb pontosítással élnénk a Project Orlando iránt.

Jelenleg ugyanis az a szó járja, hogy nem The Crew 2 DLC lesz, amiben van ráció, ugyanis a játék már több mint három éve, hogy megjelent PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (majd tavaly júniusban Google Stadia átiratot is kapott), és ez a játék… nos, nem lett olyan maradandó mint például a Rainbow Six: Siege, amit a Ubisoft azóta is bőszen támogat. (Meg azért a Metacritices értékelés is megérdemli, hogy megemlítsük: a PlayStation 4-es The Crew 2 átlagpontszáma 64 a 100-ból…)

A Redditen felbukkant ugye az, hogy a The Crew 2: Orlando nevű fájlok miatt a Project Orlando pusztán a Ubisoft Ivory Tower játékának újabb tartalmait jelentheti (és mellékelt pár képet is, de azok már törölve lettek). Erre rácáfolt a DualShockersnek író Tom Henderson rácáfolt. A Twitteren ugyanis azt írta, hogy szerinte ez a The Crew 3-at takarja.

A játék a tudomása szerint The Crew: Orlando néven fut, és egy új engine-t kap (így minimum a fizikája változni fog), de még nincsen kitűzött megjelenési időszak mögötte, ugyanis prealfa állapotban van. Nem biztos benne, hogy ez egy konkrét rebootot takarhat, viszont a fejlesztők szerinte nem voltak elégedettek a The Crew 2-vel, így inkább mindent átterveznek. Ezért viszont esélyes, hogy itt egy rebootról van szó. Nos, és az Orlando elnevezést is említsük meg a végén: a játék állítólag nem Floridában fog játszódni, hanem Hawaii lesz a helyszín… (akkor az elnevezés nem éppen logikus)

Mindez persze nem hivatalos.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu