Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles – Új trailer

A Sega és CyberConnect2 egy új gameplay trailert tett közzé legújabb játékukról, a Demon Slayerről: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles-ról.

 

A játék az anime első évadát öleli fel, és a filmet aminek a neve Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie : Mugen Train – így ha még nem láttad az animét, ez tökéletes ugródeszka lesz egy új játékos számára. A történet az első évad és a film rövidített változata, a játékmenet pedig lényegében egy boss rush mód.

A játék történetmódja Tanjiro Kamadót, a sorozat főhősét követi, aki csatlakozik a Démonölő Testülethez, és különböző démonokkal száll szembe, hogy démonná vált húgát, Nezukót visszaváltoztassa emberré. A történet során szabadon barangolhatunk a nyitott területű pályákon, és az anime sorozatban található démonokkal harcolhatunk, és átvezetőkön keresztül meséli el a történetet.

A CyberConnect 2 azt is megerősítette, hogy lesz megjelenés utáni támogatás a játékhoz. Hat játszható démon fog csatlakozni a harcos listához három ingyenes, megjelenés utáni frissítésen keresztül – frissítésenként két démon -, és később a PlayStation 5, Xbox Series X és PC-s verziók 60 képkocka/másodperces teljesítménymódot kapnak azonban az átvezetők sajnos továbbra is 30 képkocka/másodpercesek lesznek.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles október 15-én jelenik meg világszerte PlayStation 5-re, Xbox Series, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Steamen keresztül.

A trailert alább nézhetitek meg:

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu