Menu

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles – Új trailer

A Sega és CyberConnect2 egy új gameplay trailert tett közzé legújabb játékukról, a Demon Slayerről: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles-ról.

 

A játék az anime első évadát öleli fel, és a filmet aminek a neve Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie : Mugen Train – így ha még nem láttad az animét, ez tökéletes ugródeszka lesz egy új játékos számára. A történet az első évad és a film rövidített változata, a játékmenet pedig lényegében egy boss rush mód.

A játék történetmódja Tanjiro Kamadót, a sorozat főhősét követi, aki csatlakozik a Démonölő Testülethez, és különböző démonokkal száll szembe, hogy démonná vált húgát, Nezukót visszaváltoztassa emberré. A történet során szabadon barangolhatunk a nyitott területű pályákon, és az anime sorozatban található démonokkal harcolhatunk, és átvezetőkön keresztül meséli el a történetet.

A CyberConnect 2 azt is megerősítette, hogy lesz megjelenés utáni támogatás a játékhoz. Hat játszható démon fog csatlakozni a harcos listához három ingyenes, megjelenés utáni frissítésen keresztül – frissítésenként két démon -, és később a PlayStation 5, Xbox Series X és PC-s verziók 60 képkocka/másodperces teljesítménymódot kapnak azonban az átvezetők sajnos továbbra is 30 képkocka/másodpercesek lesznek.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles október 15-én jelenik meg világszerte PlayStation 5-re, Xbox Series, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Steamen keresztül.

A trailert alább nézhetitek meg:

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu