PlayStation Plus: kiszivárgott az októberi kínálat is?

Egyfajta dejavu uralkodott el felettünk, mert a PlayStation Plus körül kb. betűre ugyanaz a forgatókönyv zajlik, mint egy hónappal ezelőtt.

 

Már augusztus végén tudtuk, hogy milyen játékok lehetnek azok, amiket ingyenesen elérhetnek a PlayStation Plus előfizetői, aztán a Sony meg is erősítette azt a kérdéses három játékot. És most ugyanaz a (főleg akciókra szakosodott és erről tájékoztató) site, a francia Dealabs az, ami arról beszélt, hogy októberben milyen címekkel tölthetjük az időt.

Ha igaz, amit a Dealabs-en olvashatunk, akkor újfent három játék üti a PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en online multiplayerért fizető játékosok markát. A PlayStation 5-re a Hell Let Loose érkezhet, míg a PlayStation 4-re a Mortal Kombat X (feltehetőleg a teljes kiadás, kicsit gyenge lenne, ha egy hat éves játék alapkiadását vágnák az előfizetőkhöz, miközben már a MK11 is elérhető…), továbbá a PGA Tour 2K21 jöhet.

Itt van egy kisebb csavar. Aki PlayStation 5-tel rendelkezik, biztosan hozzányúlt a PlayStation Plus Collectionhöz, és feltűnhet, hogy ott már bizony elérhető a Mortal Kombat X. Jó, a tavaly novemberben megjelent konzolból hiány van, de azért ez eléggé olcsó megoldásnak tűnik, hogy a Sony ismételhet. A verekedős játék már így is rétegjáték kategória közeli szintet üt meg, de a PGA Tour 2K21 biztosan, hiszen ez egy golfjáték, ami Magyarországon semmiféleképpen sem nevezhető mainstreamnek, vagy legalábbis errefelé nagy népszerűségnek örvendő műfajnak.

Ez a lista még nem hivatalos, de szokás szerint szerdán, délután fél hatkor meg fogjuk tudni, hogy a Dealabs most is az igazat mondta-e, vagy most tévedett, mert a pakliban igenis ott van az, hogy a Sony az utolsó pillanatban cserél valamit a trióból. Addig is kiemelnénk, hogy a szeptemberi játékokat október 5-éig még elérhetjük: Overcooked: All You Can Eat! (PlayStation 5), Hitman II (PlayStation 4), továbbá Predator: Hunting Grounds (PlayStation 4).

Ha valóban ez a három játék lesz az októberi kínálat, az bizony eléggé gyenge húzás lenne a Sony-tól.

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu