Menu

PlayStation Plus: kiszivárgott az októberi kínálat is?

Egyfajta dejavu uralkodott el felettünk, mert a PlayStation Plus körül kb. betűre ugyanaz a forgatókönyv zajlik, mint egy hónappal ezelőtt.

 

Már augusztus végén tudtuk, hogy milyen játékok lehetnek azok, amiket ingyenesen elérhetnek a PlayStation Plus előfizetői, aztán a Sony meg is erősítette azt a kérdéses három játékot. És most ugyanaz a (főleg akciókra szakosodott és erről tájékoztató) site, a francia Dealabs az, ami arról beszélt, hogy októberben milyen címekkel tölthetjük az időt.

Ha igaz, amit a Dealabs-en olvashatunk, akkor újfent három játék üti a PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en online multiplayerért fizető játékosok markát. A PlayStation 5-re a Hell Let Loose érkezhet, míg a PlayStation 4-re a Mortal Kombat X (feltehetőleg a teljes kiadás, kicsit gyenge lenne, ha egy hat éves játék alapkiadását vágnák az előfizetőkhöz, miközben már a MK11 is elérhető…), továbbá a PGA Tour 2K21 jöhet.

Itt van egy kisebb csavar. Aki PlayStation 5-tel rendelkezik, biztosan hozzányúlt a PlayStation Plus Collectionhöz, és feltűnhet, hogy ott már bizony elérhető a Mortal Kombat X. Jó, a tavaly novemberben megjelent konzolból hiány van, de azért ez eléggé olcsó megoldásnak tűnik, hogy a Sony ismételhet. A verekedős játék már így is rétegjáték kategória közeli szintet üt meg, de a PGA Tour 2K21 biztosan, hiszen ez egy golfjáték, ami Magyarországon semmiféleképpen sem nevezhető mainstreamnek, vagy legalábbis errefelé nagy népszerűségnek örvendő műfajnak.

Ez a lista még nem hivatalos, de szokás szerint szerdán, délután fél hatkor meg fogjuk tudni, hogy a Dealabs most is az igazat mondta-e, vagy most tévedett, mert a pakliban igenis ott van az, hogy a Sony az utolsó pillanatban cserél valamit a trióból. Addig is kiemelnénk, hogy a szeptemberi játékokat október 5-éig még elérhetjük: Overcooked: All You Can Eat! (PlayStation 5), Hitman II (PlayStation 4), továbbá Predator: Hunting Grounds (PlayStation 4).

Ha valóban ez a három játék lesz az októberi kínálat, az bizony eléggé gyenge húzás lenne a Sony-tól.

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu