Hamarosan többet fogunk hallani a Suicide Squad: Kill the Justice League-ről

A DC FanDome-on a Rocksteady Studios és a Warner Bros. Interactive Entertainment részletesebb betekintést fog nyújtani a Suicide Squad: Kill the Justice League játékba.

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League nem egy olyan játék, amiről olyan nagyon sokat hallunk, holott már tavaly augusztusban bejelentette a Warner és a Rocksteady. Azóta ugyebár eltelt több mint egy év, és mondjuk úgy, hogy lényegében semmit sem tudtunk meg a játékról. Ezt a fejlesztő és a kiadó is tudja, és ezért bemondták, hogy október tizenhatodikán, a DC FanDome-on láthatjuk (magyar idő szerint ez este hat órakor lesz: az időzónabeli különbségek belezavarnak, és arrafelé elvileg november első vasárnapján lesz óraállítás…).

A Suicide Squad: Kill the Justice League-ot egy műfajgörbítően új akció-kaland lövöldözős játékként titulálták. Egy nyílt világú Metropolisban fog játszódni, és a négy karakter (akik nevét nem fordítjuk le: jobb, ha mindet angolul hagyjuk…) Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark lesznek. A feladatuk nem lesz egyszerű: a DC-s szuperhősökkel való küzdelem mellett a világot is meg kéne menteniük.

A négy karakternek halálos robbanóanyag van a fejébe ültetve, így össze kell állniuk, hogy Amanda Waller vezényletével végre tudják hajtani a kitűzött küldetést (különben egy klikk, egy bumm, és egy szétrobbant holttest az eredmény). Mind a négy karakternek eltérő mozdulatai vannak, és ők mindannyian képesek gyorsan átutazni ebben a dinamikus nyílt világban, és sok változatos fegyver és képesség is lesz, amit el lehet sajátítani. Egy „katasztrófakisasszony”, az egyik legpontosabb lövész, egy ausztrál bérgyilkosmester, és egy félisten emberi cápa áll tehát össze.

A Suicide Squad: Kill the Justice League 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re. Itt már szó sincs PlayStation 4, Xbox One portokról: ebben az esetben már elvárják az új konzol beszerzését. Talán ideje is lesz: jövőre már kilenc éve lesz a piacon a PS4/X1 duó…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu