A Chernobylite ma jelenik meg konzolokra

A Chernobylite egy sci-fi túlélőjáték, amelyet a The Farm 51 készített, és amely a csernobili katasztrófa zónában játszódik, és végre megjelenik konzolokra, de sajnos nem mindegyikre.

 

A játék már július óta elérhető PC-re, és a Get Even készítői, a The Farm 51 ismét egy meglehetősen izgalmas történetet készítettek, sőt, vadonatúj felvételeket készítettek a valós ukrajnai katasztrófa zóná-ról. A történet egy tudós körül forog, aki azt hitte, hogy szerelme elpusztult a csernobili katasztrófában, de egy róla készült fénykép és egy levél arra kényszeríti, hogy harminc évvel az esemény után visszatérjen a Zónába, és ezzel egy időben egy új, titokzatos elem jelent meg a Zónában, amely mindenféle „sztalkereket” és zsoldosokat vonz.

A Chernobylite konzolos kiadása csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz, és sajnos a next-gen konzolok tulajdonosainak még egy kicsit várniuk kell, hogy a játékot teljes mértékben a konzoljukra frissítve élvezhessék. A next-gen konzolokon a visszafelé kompatibilitás segítségével továbbra is lehet majd játszani, de semmiféle fejlesztést nem tartalmaz majd.

A next-gen verzió hivatalos megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de a fejlesztők kiadtak egy launch trailert a PS4-es és Xbox One-os verzióhoz, amit alább megnézhetsz.

 

 

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu