Call of Duty életképek LEGO-ból!

Egy 3D-s művész digitálisan újraalkotta virtuális LEGO-kockákból a Call of Duty-s Nuketownt, Crash-t és társait, méghozzá nagy részletességgel. A képek valódi összerakása több ezer dollárba került volna.

 

Beléptünk az év utolsó szakaszába, ami azt jelenti, hogy egy újabb adag rendszeres lövöldözős játék érkezik hozzánk. A Call of Duty: Vanguard már csak a sarkon van, és hogy feldobja a várakozást, néhányan a végsőkig feszegethetik képességeiket a személyes örömünkre.

Ez a helyzet Evghenii Loctev esetében is, aki sok időt szentelt arra, hogy a saga leglegendásabb életképeit eredeti módon, LEGO-darabkákból újraalkossa. Tette ezt a Diamond Lobbyval együttműködve, ez a fantasztikus ötletük támadt, felvették a kapcsolatot a moldáv 3D-művésszel, hogy a híres játékdarabokon keresztül keltse életre a háborús franchise legfelismerhetőbb helyszíneit.

 

Egy 3D-s művész digitálisan újraalkotta virtuális LEGO-kockákból Nuketownt, Crash-t és társait, méghozzá nagy részletességgel.

 

Igaz, hogy nem építette meg őket, de ezek a tervek, amelyeket az ingyenes Bricklink Studio 2.0 szoftverrel készített, elég közel állnak ahhoz, amit láthatnánk, ha valóban összerakta volna őket. Segít persze, hogy az eszköz nagy alkatrészkönyvtárat kínál, valamint az is, hogy a képernyőképek hűen követik azokat a terveket, amelyeket a játék során a betöltőképernyőkön látunk.

A teljes lista nyolc képből áll, amelyek mindegyike jól felismerhető a sorozat rajongói számára. Van Castle, Crash, Firing Range, Nuketown, Raid, Rust, Slums és Terminal. Fizikai megépítésük a kiadvány szerint projektenként több ezer euróba kerülne, főként a szükséges alkatrészek nagy száma miatt.

Forrás:  Diamond Lobby

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu