Eszméletlenül valósnak hat a Ride 4 PlayStation 5-ön! [VIDEO]

Egy videón láthatjuk, hogy a Milestone motoros játéka, a Ride 4 milyen látványra is képes a tavaly novemberben elstartolt Sony-konzolon.

 

A Joy of Gaming tette közzé a lent megtekinthető videót, amit 4K felbontáson, 60 FPS frame rate-tel, továbbá HDR-rel rögzített. Ez már az a szint, amikor is meg lehet téveszteni valakit, aki nem jártas a játékiparban, ugyanis annyira fotorealisztikusnak, valósnak tűnik az egész, hogy a belső nézetes játékmenetre bátran rá lehetne vágni, hogy ezt biztos csak egy GoPro-val vették fel…

A Milestone tavaly (pont egy éve, 2020 szeptemberében) azt mondta, hogy a PlayStation 5 specifikációi a Ride-hoz hasonló versenyzős franchise számára eléggé csalogatóak. Ebben a játékban a versenyzők átélhetik a gyors tempójú, adrenalinnal töltött versenyeket szerte a világon, miközben egy kétszáz lóerős masinán ülnek. (Persze ehhez kell az is, hogy a licenceket megszerezzék. És ahhoz bele kell szokni a játékba, maradjunk ennyiben.)

Az olasz stúdió azt mondta, hogy képesek lesznek egy kifinomultabb játékélmény megvalósítására az új generációs hardver erejével, így akár 4K felbontáson, másodpercenként hatvan képkockával futhat a Ride 4. Így a játékosok a szeretett motorjaikat a legjobb minőségű shaderekkel és textúrákkal láthatják, miközben nem csak azok kapnak hihetetlen részletességet, hanem a körülöttünk fekvő táj is.

Ezért állította korábban azt a Milestone, hogy a vezetési élményünk precízebb, kielégítőbb, továbbá természetesebb lesz. És persze ne feledkezzünk meg a PlayStation 5-be épített (ráhegesztett…) SSD-ről sem, ami a töltési időt vágja vissza, míg a DualSense sokkal valósabb élményt valósíthat meg: a gáz és a fék saját, önálló ellenállással rendelkezik a kontrolleren, hogy ezzel is olyan hatást keltsenek a fejlesztők mintha egy valódi motoron ülnénk.

De beszéljen helyettünk a Ride 4 a PlayStation 5-ön. Ez valami hihetetlen, és gondoljunk bele: ez még a konzolgeneráció eleje. Tegyük fel, hogy a Polyphony Digital a Gran Turismo 7 után egy újabb motoros játékot csinál (Tourist Trophy 2). Nos, az milyen eredményt mutatna fel…?

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu