Ilyen az új Nintendo Switch OLED!

Az új Nintendonál a különbségeket nemcsak az új képernyő, hanem a továbbfejlesztett hangzás terén is érezhetjük. Az állítható állvány, és a dokkoló is újdonság.

 

Már csak egy hét van hátra, és boltokban a vadonatúj Nintendo Switch OLED. Nemrég kaptuk meg az első benyomásokat egy japán youtuber-től, de most közvetlenül Amerikából kaptunk még több információt a Nintendo Prime csatorna gazdáitól. A nagy N következő konzoljának új unboxingja az első konzolok közötti játékösszehasonlítással együtt érkezik. Egy fej-fej melletti küzdelem az azonos címmel, amely ezen a hardveren és a platform standard verzióján is fut.

A platform két kiadása közötti összehasonlítás a Mario Kart 8 Deluxe játékkal készült. A Nintendo jelenlegi konzoljának újrakiadásakor a várakozásoknak megfelelően a képernyő a legszembetűnőbb különbség: 7 hüvelyk a 6,2 és 5,5 hüvelykkel szemben, amely a standard és a Lite verzió.

 

 

A videó azonban a hangzás terén is említést tesz a javulásról, hiszen a Nintendo Switch OLED olyan továbbfejlesztett hangszórókat tartalmaz, amelyeket a konzol többi kiadásán nem élvezhetünk. Ezt egyetlen videóban nehéz felfedezni, de az elkövetkező hetekben biztosan egyre több benyomás érkezik majd e tárgykörben is.

Ezeken a pontokon kívül azonban nincsenek jelentős változások. Maga a Nintendo világossá tette, hogy az OLED-modell nem mutat jelentős belső különbségeket a konzol már meglévő változataihoz képest. Mégis, érdemes megemlékezni a többi változásról, amelyekről már tudunk, mint például az állítható állvány és az új dokkoló, amely közvetlen portot tartalmaz az ethernet-kábelek számára.

A Nintendo Switch OLED október 8-án kerül a piacra, ugyanezen a napon élvezhetjük majd a Metroid Dread premierjét is.

Forrás: Nintendo Prime

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu