Hivatalosan is megerősítették a Battlefield 2042 nyílt bétáját

A bétáról szóló hónapok óta tartó pletykák és a teljes játék késése után végre hivatalosan is megerősítették a Battlefield 2042 nyílt bétájának időpontját.

 

A korábbi kiszivárgásokat megerősítve a kiadó közölte, hogy a Battlefield 2042 bétája október 8-án 12 órakor PT / 3 órakor ET / 8 órakor BST / 9 órakor CEST indul Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 és PC platformokra. Ugyanebben az időpontban, október 10-ig tart majd.

Az EA Play-tagok és az előrendelők október 6-tól negyvennyolc órával korábbi hozzáférést kapnak, az előretöltés pedig október 5-től minden játékos számára elérhető. A béta egy pályát tartalmaz majd a Conquest módban, a térkép neve Orbital, és a francia guyanai Kourouban játszódik.

Eredetileg 2021 október végén kellett volna megjelennie a játéknak, de a Covid problémái miatt 2021 november végére csúszott, és a nyílt bétát is 2021 szeptemberére tervezték.

A Battlefield 2042 2021. november 19-én lesz elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu