Resident Evil 4 VR: Oculus Quest 2-re érkezik és már tudjuk a megjelenési dátumot is!

A Capcom, az Oculus VR és az Armature átírja az exkluzív Resident Evil remaster-t sisakra. Kapkodni fogjuk a fejünket rendesen!

 

Ha már most azon gondolkodsz, hogyan fogod eltölteni a Halloweent, van egy tervünk számodra. Idén október 21-én lesz megvásárolható a Resident Evil 4 VR, az Oculus Quest 2 adaptációja a Capcom horror saga negyedik részének, amely garantálja, hogy új perspektívából éld meg a történetet.

„Félj úgy, mint még soha. Játssz a Resident Evil 4-gyel egy hátborzongató új perspektívából a virtuális valóságban, és merülj el legbelsőbb félelmeidben. Nem fogsz tudni pislogni” – olvasható az Oculus VR honlapján, amely egy rövid videót is megosztott az új megjelenési dátummal.

 

 

A túlélő-horrort a Capcom megbízásából az Armature masterelte újra erre az alkalomra, tiszteletben tartva az eredeti kiadás lényegét, de az irányítást az Oculus Quest 2 vezérléséhez igazítva, több mint 4500 újrafestett textúrával, nagyobb felbontással, jobb animációkkal, az alkalomhoz illően átdolgozott hanggal és magasabb másodpercenkénti képkockasebességgel.

Jelenleg nem tudni, hogy a későbbi hónapokban vagy években más virtuális valóság eszközökre, például PlayStation VR-re, Valve Indexre stb. is érkezik-e. Arra sincsenek támpontok, hogy a sikeres kereskedelmi teljesítményt követően, amely a Capcomnak ezeket a munkálatokat adja, lesz-e új remake a Resident Evil negyedik számozott részéből, bár a pletykák egy esetleges fejlesztésről már 2020 elején elkezdődtek.

Forrás: Oculus

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu