Menu

PlayStation Plus: milyen játékok érkeznek októberre?

Most már nem vagyunk olyan helyzetben a PlayStation Plus esetében, hogy a hónap első keddje hetedikére esik és így elsején (az azt megelőző szerdán) tudjuk meg, hogy arra a hónapra pontosan mit is kapnak azok, akik a Sony-nak tejelnek a korlátozásoktól mentes online multiplayerét PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

Ezen a héten már írtunk arról, hogy egy francia, akciókra, leárazásokra hivatott site, a Dealabs közölt egy listát, ami szerintük az ősz második hónapjára szánt PlayStation Plus-os játékait tartalmazza. Erről azért számoltunk be, mert augusztus végén ugyanúgy ez az oldal közölt egy listát, ami aztán be is igazolódott, így most is fennáll annak a lehetősége, hogy napokkal a hivatalos tájékoztatás előtt megtudtuk az októberi három PlayStation Plus játékot.

Nézzük is, hogy a Dealabs mit is közölt. Szerintük a PlayStation 5-re a Hell Let Loose lesz az októberi ingyenes játék, míg a PlayStation 4-esek nem nagyon járnak szerencsével, ugyanis a Mortal Kombat X egyrészt elavult (hat éve jelent meg, és már egy újabb felvonás is eljutott azóta a boltokba…), és a verekedős játék mellé a pletyka szerint egy golfjáték járna (egészen pontosan a PGA Tour 2K21-ről van szó). Tényleg ezeket a játékokat jelentették be, vagy a szeptemberi kínálattal ellentétben a Sony mégis módosított az utolsó lehetséges pillanatban?

A válasz: igen, ezek lesznek októberben. A Sony tehát ismételten nem módosított, és nem nagyon tud titkot tartani a PlayStation Plus játékkínálatával kapcsolatban. Ezúton is gratulálunk „a kékeknek”, és csak így tovább… a három játék (tehát Hell Let Loose (PlayStation 5), Mortal Kombat X (PlayStation 4), PGA Tour 2K21 (PlayStation 4)) november elsejéig lesznek elérhetőek.

Addig is ne felejtsük, hogy a szeptemberi játékokat október negyedikéig elérhetjük. Úgyhogy ha eddig kimaradt volna az eddigi hármas, még nem késő pótolni. A PlayStation 5-tel rendelkezőknek az Overcooked: All You Can Eat! jön, míg a PlayStation 4-eseknek két játék, pontosabban a Predator: Hunting Grounds, illetve a Hitman II jár.

Forrás: PS Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu