PlayStation Plus: milyen játékok érkeznek októberre?

Most már nem vagyunk olyan helyzetben a PlayStation Plus esetében, hogy a hónap első keddje hetedikére esik és így elsején (az azt megelőző szerdán) tudjuk meg, hogy arra a hónapra pontosan mit is kapnak azok, akik a Sony-nak tejelnek a korlátozásoktól mentes online multiplayerét PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

Ezen a héten már írtunk arról, hogy egy francia, akciókra, leárazásokra hivatott site, a Dealabs közölt egy listát, ami szerintük az ősz második hónapjára szánt PlayStation Plus-os játékait tartalmazza. Erről azért számoltunk be, mert augusztus végén ugyanúgy ez az oldal közölt egy listát, ami aztán be is igazolódott, így most is fennáll annak a lehetősége, hogy napokkal a hivatalos tájékoztatás előtt megtudtuk az októberi három PlayStation Plus játékot.

Nézzük is, hogy a Dealabs mit is közölt. Szerintük a PlayStation 5-re a Hell Let Loose lesz az októberi ingyenes játék, míg a PlayStation 4-esek nem nagyon járnak szerencsével, ugyanis a Mortal Kombat X egyrészt elavult (hat éve jelent meg, és már egy újabb felvonás is eljutott azóta a boltokba…), és a verekedős játék mellé a pletyka szerint egy golfjáték járna (egészen pontosan a PGA Tour 2K21-ről van szó). Tényleg ezeket a játékokat jelentették be, vagy a szeptemberi kínálattal ellentétben a Sony mégis módosított az utolsó lehetséges pillanatban?

A válasz: igen, ezek lesznek októberben. A Sony tehát ismételten nem módosított, és nem nagyon tud titkot tartani a PlayStation Plus játékkínálatával kapcsolatban. Ezúton is gratulálunk „a kékeknek”, és csak így tovább… a három játék (tehát Hell Let Loose (PlayStation 5), Mortal Kombat X (PlayStation 4), PGA Tour 2K21 (PlayStation 4)) november elsejéig lesznek elérhetőek.

Addig is ne felejtsük, hogy a szeptemberi játékokat október negyedikéig elérhetjük. Úgyhogy ha eddig kimaradt volna az eddigi hármas, még nem késő pótolni. A PlayStation 5-tel rendelkezőknek az Overcooked: All You Can Eat! jön, míg a PlayStation 4-eseknek két játék, pontosabban a Predator: Hunting Grounds, illetve a Hitman II jár.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu