Nem jutott PS5 még a Deathloop főszereplőjének se

A Bethesdának kellett szereznie egy PS5-öst a színésznek, ugyanis a Coltot alakító Jason Kelley nem tudott játszani a játékkal, amiben éppen főszerepelt, mert nem volt hozzá konzolja. Bárcsak minden kívánságunk így teljesülne!

 

Jelenleg nagyon nehéz eladó PlayStation 5 konzolt találni. Olyannyira, hogy még a Deathloop főszereplőjének sem volt elérhető közelségben egy, hogy élvezhesse saját kalandját, annak ellenére, hogy a játék konzol-exkluzív. Egy igen furcsa helyzet, még furcsább megoldással, tekintve, hogy a Microsoft segítségével kapott PS5-öt legújabb játékának sztárja.

Pontosabban a Bethesda volt az, aki saját kezébe vette a dolgokat, de ami ugye március óta a Microsoft tulajdonában van. Jason Kelley színész a közösségi média csatornáin egy üzenetben köszönte meg az Arkane Studios legújabb játékának a nagyszerű fogadtatást, miközben segítséget kért, hogy találjon egy konzolt, amin játszani tudna vele. „Ha valaki tudna szerezni nekem egy példányt [a Deathloopból] és egy PlayStation 5-öt, azt nagyon megköszönném…” – mondta a videóban.

 

 

Erre a Bethesda alelnöke, Pete Hines a segítségére sietett, és ígért neki egy PS5-öt, amivel élvezheti a teljesítményét. „Valószínűleg találok egy PS5-öt, hogy játszhass vele. Megérdemled a lehetőséget, hogy Coltként játszhass, és élvezd a saját hihetetlen teljesítményedet.” Egy héttel később a színész egy friss interjúban megerősítette, hogy a Bethesda meg is lepte a konzollal és a Deathloop egy példányával.

 

 

Ez nem több, mint apró, mégis fontos érdekesség, hiszen feltűnő, hogy még maguk a legújabb játékok szereplői is nehezen jutnak hozzá egy next-gen konzolhoz, még az exkluzív játékok esetében is. Nem csoda, hogy a Project EVE stúdió vezérigazgatója 260 PS5 konzolt vásárolt az összes alkalmazottjának, amint bejelentették a konzol megjelenését, tekintettel arra, hogy milyen nehéz lehet számukra, hogy saját maguk szerezzenek egyet. Mindenesetre, ha még nem játszottál az Arkane Studios legújabb kalandjával, amely PS5-re és PC-re is elérhető, itt a Deathloopról szóló játéktesztünk!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu