Spider-Man 2: a Marvel szerint a folytatás sötétebb lesz

A Marvel kreatív alelnöke szerint a Spider-man folytatása olyan lesz, mint a Csillagok háborúja esetében A Birodalom visszavág. Tökéletes hasonlat – reméljük!

 

Még hosszú út áll előttünk, mire kézbe vehetjük a Spider-Man 2-t, de maga a Marvel is elkezdett újabb részleteket elárulni arról, hogy mit tartogat számunkra az Insomniac Games új videojátéka. Az ötletgazda szerint a folytatás „sötétebb” lesz, mint az eredeti játék, ahogy azt a PlayStation Showcase-en történt bejelentés után már sejthettünk.

„Az első Pókember olyan, mint a ‘Csillagok háborúja‘, a Pókember 2 pedig a mi ‘Birodalom visszavág‘-unk” – mondta Bill Roseman, a Marvel kreatív alelnöke a This Week In Marvel podcastben. Ebben röviden kitért az Insomniac által fejlesztett két új címre, kicsit nagyobb hangsúlyt fektetve a Pókemberre. És ez logikus, ha arra gondolunk, hogy a stúdió sokkal könnyedebb játékokhoz szoktatott minket, így ez az új megközelítés új kihívás lesz számukra.

 

 

Másrészt, bár sok említésre méltó részletet nem hagyott ránk a Marvel’s Wolverine-ről (amelyet meglepetésszerűen a legutóbbi PS5 digitális eseményen jelentettek be), arra invitál minket, hogy nézzük meg közelebbről a teaser trailert. Roseman szerint a videó „tele van részletekkel és easter eggekkel”, és a jövőben bejelentik a megjelenés hozzávetőleges dátumát is.

 

 

A Marvel’s Spider-Man 2 a tervek szerint két év múlva kerül a boltokba, konkrét nap vagy hónap még nincs a naptárban. Azt tudjuk, hogy a hivatalos bejelentő trailer valós időben futott PS5-ön, ami reményt ad egy újabb technikai meglepetésre is. A folytatásra még várnunk kell, de az Insomniac mindig is a Sony konzoljainak közelmúltbeli sikerei mögött álló egyik legfontosabb stúdiónak tűnt számunkra.

Forrás: This week in Marvel Podcast

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu