Them and Us: klasszikus horror, kastélyban, fix kamerákkal

Them and Us: éld túl a benned lakozó gonoszt ebben a régimódi horrorjátékban!

 

A horror jobb ízű, ha régi iskola, és ha a klasszikus túlélőhorror rajongója vagy, van valami, ami fel fogja kelteni a figyelmedet. Ez a Them and Us, egy indie horrorjáték, amely több mint 7 évnyi fejlesztés után most debütált a Steamen, és közvetlenül az olyan nagy klasszikusokból merít, mint a Resident Evil, ötvözve a felfedezést és a rejtvényeket, a sötét kastélyokat és a fix kamerabeállításokat.

A Them and Us-ban Aliciát alakítjuk, egy fiatal nőt, aki túlél egy buszbalesetet az Egyesült Államok egy elhagyatott részén. Egyedül és sebesülten, egy tragikus élet által megsebzett elmével Alicia a rémálmok és a sötétség világába kerül, és kénytelen az életéért küzdeni az őt kísértő borzalmakkal szemben. Alicia vajon túléli ezt az éjszakát is?

 

 

Ezzel a feltevéssel a TendoGames játéka minden szempontból klasszikus kalandjátékot kínál nekünk, a rögzített kamerák használatától kezdve a lineáris történetvezetésen át a rejtvényekig és a borzongató látványvilágig, ahogyan azt egy túlélőhorrorban illik. Mindezt daraboló üzemmódban, amikor a ránk leselkedő szörnyek megöléséről van szó… Persze csak ha azok nem ölnek meg minket előbb…

Nem ez az egyetlen „klasszikus” horrorjáték, amely ebben a hónapban debütál, hiszen a The Medium is szeptember elején érkezett PS5-re.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu