A Scarlet Nexus ma igazi meglepetésként érkezik az Xbox Game Passra – konzolra, PC-re és streamingre egyaránt

A Scarlet Nexus mellett két másik játékkal is kiegészül a Microsoft szolgáltatása.

 

A Tokyo Game Show 2021 ma reggel kezdődött a japán piacra koncentráló Xbox-konferenciával. És nem meglepő módon az idei Xbox TGS Showcase több bejelentést is tartalmazott az Xbox Game Pass , az egyre bővülő játékkatalógushoz kapcsolódóan. Emlékeztek még azokra a pletykákra, amelyek a Scarlet Nexus-t a premier előtt a szolgáltatáshoz kapcsolták? Nos, a Bandai Namco japán akció-RPG-je két másik játékkal együtt ma érkezik a szolgáltatáshoz.

Ezt a Microsoft is megerősítette az élő közvetítés során . A mai naptól kezdve a játékosok három új játékot élvezhetnek az Xbox Game Passon. Az első ez a Scarlet Nexus, amely tavaly júniusi premierje óta meghódította a kritikusokat és a rajongókat egyaránt, felülmúlva a Bandai Namco eladási várakozásait, és megszilárdítva magát a cég új akció-RPG-sagájának alapjaként.

Mint a redmondi cég hivatalos blogjában hozzátette, a Scarlet Nexus elérhető lesz az Xbox Game Pass-on konzolokra és PC-re, valamint mobilon streaming-en keresztül. Vele együtt az Xbox bejelentette a Mighty Goose és az AI: The Somnium Files című játékok érkezését is , utóbbi egy narratív kalandjáték, amelyet a Zero Escape trilógia alkotója jegyez.

Az Xbox Game Pass szeptember második felében 13 új játékkal bővült, és a hónapot újabb nagynevű érkezőkkel zárja, a szolgáltatásra az első hónapban mindössze 1 euróért lehet előfizetni . Az ajánlat tartalmazza a Microsoft felhőjátékát is az Ultimate előfizetéssel, és emlékeztetünk arra, hogy a vállalat már megkezdte az Xbox Cloud Gaming tesztelését a konzolokon.

Forrás: Microsoft

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu