Black Widow: Recharged: visszatér az Atari fekete özvegye [VIDEO]

Az Adamvision Studios és a SneakyBox dolgozik a Black Widow: Rechargedon, amit az Atari lényegében mindenre ki fog adni.

 

Nem várta ki az eredeti Atarihoz csak nevében kötődő cég a negyven éves évfordulót. Az eredeti játék vektorgrafikával rendelkezett, és 1982-ben jött ki a játéktermekben. Ez a játék egy twin stick shooter volt, azaz már négy évtizede is volt példa arra, hogy két analóg karos lövöldözős játékot hoztak ki a piacra a fejlesztők. Később több kollekcióban is megjelent (2001: PS1, Atari Anniversary Edition Redux; 2003: PC, Atari – 80 Classic Games In One!; 2004: PS2, Xbox, Atari Anthology; 2005: Nokia N-Gage, Atari Masterpieces Vol. 1).

A játék sikeres volt, de a fekete özvegy jó ideig eltűnt, egészen mostanáig, és a megjelenést is direkt a Halloweenre időzítették. Persze a Black Widow: Recharged modernizált játékmenettel, erősebb vizualitással, új, erőteljes képességekkel, továbbá a díjnyertes zeneszerző, Megan McDuffee soundtrackjével fog izmosítani. Az oldschool árkád módban a legnagyobb pontszám elérése a cél (és ezzel talán a ranglétrára is feljuthatunk).

Ha ez nem elég, akkor máshogy is feljuthatunk egy másik ranglétrára, ugyanis a kihívásokból lesz harminc, amik új, izgalmas módon fogják megkeverni az eredeti játékmenetet. Amúgy a legyőzött ellenfelekből kapott pénzzel egy erőteljes pókhálós támadást kezdeményezhetünk, de egy tucatnyi új pickup is van, amikkel például robbanthatunk, egyszerre több irányba lőhetünk, vagy félelmet kelthetünk, amivel mindegyik ellenfelünk (ezek is rovarok lesznek) a hálónkba ragadnak. Mindegyik játékmódot és pályát egyedül, vagy helyi kooperatív módban is játszhatunk.

A Black Widow: Recharged a tervek szerint október huszonhatodikán fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (itt Steamen és az Epic Games Store-on is megtalálhatjuk majd), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és még Nintendo Switch-re is. Ne felejtsük el, hogy az Atarinak is van egyfajta konzolja, így számíthatunk arra is, hogy az Atari VCS-en is meg fog jelenni az újratöltött fekete özvegy.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu