GTA: The Trilogy – úgy tűnik készül a nagy remaster-hármas

Néhány hete a sajtóban a GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas különböző platformokra történő újrakiadásáról írtak. A saga hatodik része viszont csak 2025-re készül el.

 

A Take-Two Interactive ma regisztrálta a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont Dél-Koreában, ami újra felszította a találgatásokat a Rockstar PS2- és Xbox-generációs játékainak lehetséges remake-jéről.

Az amerikai cég által az ázsiai ország tartalmi besorolási rendszerében megosztott információk meglehetősen szűkszavúak, azon túl, hogy rögzítették az összeállítás PC-s megjelenését, ha bármi kétség merülne fel. Tehát még egy darabig várnunk kell, hogy megerősítést nyerjen a Rockstar és a Take-Two Interactive teljes terve a GTA III-ból, a GTA: Vice City-ből és a GTA: San Andreasból álló trilógiával kapcsolatban.

A feltételezett újrakiadással kapcsolatos utalások már hónapok óta kísérik a franchise-t, bár csak a nyár közepén került terítékre több portálon is a GTA: The Trilogy Remastered őszi megjelenése. Ezen kívül ezek a médiumok arról is beszámoltak, hogy mindhárom játék az Unreal Engine-re épül majd, ami ambiciózusabb vizuális fejlesztést tesz lehetővé. Ezen kívül a Nintendo Switchet is megemlítették, mint az egyik játékplatformot.

Íme egy elképzelt – rajongói – trailer:

 

 

Természetesen mindezt a Rockstar és/vagy a Take-Two nem erősítette meg a mai koreai bejelentésen túl, de ha mind a Gematsu, mind a Kotaku értesülései beigazolódnak, akkor inkább előbb, mint utóbb számíthatunk a bejelentésre, mely szerint a trilógia október és november között készül el.

A Rockstar továbbra is dolgozik a GTA V PS5-ös és Xbox X sorozat X|S adaptációján, viszont a források szerint a sorozat következő része, a Grand Theft Auto VI még sokáig várat magára: csak 2025-ben kerül a boltokba.

Forrás: Take-Two Interactive

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu