Egy színésznő porrá alázta Denzel Washingtont egyik rendezése során!

MOZI HÍREK – Úgy szénné alázták az Oscar-díjas Denzel Washingtont, amikor a Grace klinikát rendezte, hogy a fal adta a másikat!

 

„A k*rva anyád, ez az én sorozatom!!!”

– így ment neki Ellen Pompeo Denzel Washingtonnak, aki anno egy részt rendezett A Grace klinikából, és aki nem értett egyet a színésznő egyik fontos döntésével.

 

Pedig Denzel Washington rendezői karrierje az Oscar-díjas Kerítések és az olyan kasszasikereket foglalja magában, mint az Antwone Fisher története. Néhány rajongó talán nem is tudja, hogy ide tartozik az ABC orvosi drámájának, a Grace klinika egy 2016-os epizódja is, ami az egyetlen televíziós sorozat, amelyet Washington rendezett karrierje során. Washington rendezte a 12. évad „A csend hangja” című epizódját. A „Tell Me with Ellen Pompeo” című podcastjában a „Grey’s” főszereplője egykori társával, Patrick Dempsey-vel együtt elárulta, hogy a forgatáson veszekedés történt Washington és közte, miután egy jelenetben eltért a forgatókönyvtől.

„Azt mondtam: ‘Nézz rám, amikor bocsánatot kérsz. Nézz rám.’ És ez nem volt benne a párbeszédben” – mondta Pompeo Dempsey-nek. „És erre Denzel jól leugatott! Azt mondta: ‘Én vagyok a rendező. Ne mondd meg neki, hogy mit csináljon. Erre én: ‘Figyelj, te faszfej, ez az én műsorom. Ez az én díszletem. Kinek mondod meg?”

Pompeo elmondta, hogy a Washingtonnal a forgatáson kialakult feszültség csak erre az egy esetre korlátozódott, és hozzátette, hogy „a legnagyobb tisztelettel van iránta, mint színész és rendező”. A forgatás hátralévő részében jól kijöttek egymással.

Tisztázva, hogy „a legnagyobb tisztelettel van iránta, mint színész és rendező iránt”, Ellen azt is világossá tette, hogy az incidens ellenére a továbbiakban minden simán ment kettejük között.

„Szóval, nem úsztuk meg veszekedés nélkül, de hát ilyenek a színészek” – tette hozzá Pompeo. „Szenvedélyes és tüzes ez a meló, és a varázslatot, meg a jó dolgokat is kapod. Szóval, csodálatos élmény volt, tényleg az volt”.

Denzel Washington Grace klinikás epizódja követte első két játékfilmes rendezését, az Antwone Fisher története és az Érvek és életek című filmeket. A színész-rendező a „Grey’s” után a „Fences” megjelenésével tért vissza a játékfilmkészítéshez. Az August Wilson-adaptáció a kritikusok elismerését és négy Oscar-jelölést kapott, köztük a legjobb film és a legjobb színészi alakítás díját Washington számára. Viola Davis elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Denzel Washington következő rendezői munkája az „Egy napló Jordannak” című dráma lesz, Michael B. Jordan és Chanté Adams főszereplésével. A film az „A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor” című memoár alapján készült, és Jordan egy amerikai katonát alakít, aki naplót vezet, amelyben szeretetet és tanácsokat ad csecsemő fiának.

A Sony december 10-én dobja piacra a filmet.

Forrás: Indiewire

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu