Layers of Fear 3: jövőre érkezik Unreal Engine 5-tel

A Bloober Team egy trailerrel erősítette meg a Layers of Fear horror-saga új részének érkezését. Borzasztóan szép lesz!

 

A Layers of Fear jövőre visszatér. A pszicho-horror franchise harmadik részét jelentette be a Bloober Team, akik egy rövid teaser trailert is megosztottak, melyben az új Unreal Engine 5-ön futó játékot láthatjuk.

A megjelent videóban a The Medium és a Blair Witch alkotói az első és második részből már megismert festőt mutatják be, akit a jelek szerint továbbra is zavarnak a körülötte zajló furcsa dolgok. Az eredeti címhez hasonló, de ahhoz képest technikailag sokkal fejlettebb környezetben és részletességgel!

 

 

„A Layers of Fear volt az első sikeres projektünk. Ez megnyitotta az utat a Bloober Team előtt, és elindította a növekedésünket, lehetővé téve számunkra, hogy még több olyan történetet fedezzünk fel, amit el akartunk mesélni” – mondta Piotr Babiebo, a fejlesztő vezérigazgatója. „Nagyon boldog vagyok, hogy tudatosabban és tapasztaltabban térünk vissza ebbe a világba.”

A Layers of Fear új részének még nincs megerősített neve, így a cím után néhány extra ínyencségre számíthatunk. De nem ez lesz az egyetlen, hiszen a Bloober Team két AAA projekten is dolgozik, amelyeket még nem jelentettek be. Ha kíváncsi vagy, mit gondoltunk a második játékról, olvasd el a Layers of Fear 2 játéktesztjét!

 

Forrás: Bloobers Team/YouTube

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu