Marvel’s Spider-Man 2: melyik Star Wars-filmhez hasonlít a sötétebb árnyalatával?

Ezt a kérdést a Marvel Games alelnöke, Bill Rosemann meg is válaszolta, és nem éppen azt a filmet választotta, amire feltehetőleg sokan gondolnánk…

 

A Disney foglalkoztatásában álló Rosemann (hiszen „az egérbirodalomé” a Marvel is) a This Week in Marvel podcaston szerepelt. Itt ő azt nyilatkozta az Insomniac Games műhelyében készülő Marvel’s Spider-Man 2-ről, hogy a játékban több rosszfiú is van. A történet pedig az első és a „másfeledik” (Marvel’s Spider-Man: Miles Morales) rész után folytatódik.

Ez lesz szerinte a következő nagy fejezet, és sok visszatérő figura lesz az eddigi két játékból. Peter Parker és Miles Morales mellett ott lesz Venom is, nem beszélve egy rejtélyes hangról is, és emiatt is gondolja Rosemann úgy, hogy ha tetszett, amit eddig az Insomniac Games csinált a Pókember IP-vel, akkor örülni fogunk, mert ugyanazt kapjuk, csak jóval többet.

Aztán elővette a filmes párhuzamot. Rosemann úgy látja, hogy ha a Marvel’s Spider-Mant a Csillagok háborújának nézzük (azaz az eredeti, negyedik részként képzeljük el!), akkor a PlayStation 5-exkluzív folytatást gondoljuk az ötödik résznek, azaz A Birodalom visszavágnak, ugyanis ez a rész egy kicsit sötétebb lesz. Úgyhogy a hangulat esetében komolyabb hangnemet üthetnek meg, ami még egészen jó eredményt szülhet… de erre ugye még várnunk kell.

A Marvel’s Spider-Man 2 jelenleg úgy áll, hogy az Insomniac Games 2023-ra fog elkészülni vele, és addigra már talán a PlayStation 4 gyártása is leáll, így csak PlayStation 5-ön keressük az új pókemberesdit. Ezt a játékot amúgy a Sony a három hete megtartott PlayStation Showcase során jelentette be, és érdekesség, hogy az Insomniac Games egyszerre két projektet is bemondott. Egy másik Marvel IP is náluk van, hiszen a Marvel’s Wolverine is ebben a stúdióban készülget, de erre még biztosan többet kell várnunk.

Csak aztán ne essenek át a túloldalára: a Star Wars 7.-9. trilógia talán már túlzásnak mondható.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu