Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: premier dátum és ingyenes demo!

Azok a játékosok, akik előrendelik az új Final Fantasy egy példányát, exkluzív tárgyakat kapnak jutalmul!

 

A Final Fantasy az egyik leghosszabb ideje futó franchise a játékvilágban. Természetesen a Square Enixnek sikerült számos olyan címet elhoznia nekünk, amelyek az új játékoktól kezdve a gyermekkorunkba visszavezető remake-ekig a fantasy RPG-k körül forognak. De a Stranger of Paradise Final Fantasy Origin ki akar emelkedni a fentiek közül, hogy olyan akcióstílusban mutassa be a játékot, amire még nem volt példa a sorozatban. Valami, ami a közösségben kétségeket ébresztett, amelyeket hamarosan fel fogunk tudni oldani a jövő év márciusi indulással és egy ingyenes demóval.

Ha szeretnéd megtapasztalni a Final Fantasy-univerzum egy új aspektusát, a Square Enix a Tokyo Game Show 2021 konferenciáján bejelentette, hogy a játék 2022. március 18-án lesz elérhető. Nem akar azonban tovább váratni minket, hogy kipróbálhassuk a klasszikus Final Fantasy varázslatokat a franchise-ra jellemző egyedi játékrendszerben, ezért a PS5 és Xbox Series felhasználók számára elérhetővé teszi a demót.

 

 

Ezen kívül a Square Enix még több lehetőséget nyit meg a játék iránt érdeklődők előtt, és egy normál kiadást és egy Digital Deluxe Editiont is piacra dob, amely egy digitális művészeti könyvet, egy kis digitális soundtracket és egy további küldetéseket tartalmazó season pass-t tartalmaz majd. Ebben az értelemben ezzel a kiadással a játékhoz hozzáadják a „The Dragon King’s Trials„, „The Rift Traveller” és „DIFFERENT FUTURE” küldetéseket, bár a szezonbérlet elérhetőségének időpontjáról nem közöltek további részleteket.

Ezek a jutalmak a „Savage Heart” és a „Rebellion” fegyvereken, valamint a „Shining Shield” védelmen kívül minden olyan játékos számára elérhetőek lesznek, aki a megjelenés előtt előrendeli a játékot.

A Stranger of Paradise Final Fantasy Origin el akar szakadni a hagyományos RPG-től, amely leginkább jellemezte a Final Fantasy franchise-t, és egy olyan kalandot javasol, amely inkább az akcióra és az ügyességre összpontosít. Ami a cselekményt illeti, a Square Enix szerint a következő rész „érzelmileg fog eltalálni minket”, mivel a fény harcosai, Jack, Ash és Jed szerepében játszhatunk egy sötét fantasy világban. Bátor hősök, akiket állítólag a prófécia megjósolt, de… Vajon tényleg mi leszünk a Fény harcosai?

A Stranger of Paradise Final Fantasy Origin a Final Fantasy egy frenetikus új oldalát mutatja meg nekünk 2022. március 18-tól PC-n az Epic Games, PS4, PS5, Xbox One és Xbox sorozaton keresztül.

Forrás: PlayStation/YouTube

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu