Menu

Daniel Craig eltörte Dave Bautista orrát a Spectre forgatásán

Daniel Craig a No Time To Die-t népszerűsítő interjúban mesélte el a történetet, Dave Bautista pedig örömmel osztott meg egy fotót, amelyet az eset után készített. Nehéz szakma!

 

Daniel Craig utolsó Bond-szerepe, a No Time To Die premierje előtt a színész megjelent a Graham Norton Show-ban, hogy beszéljen a készülő filmről és a szuperkémként megélt múltjáról. Ennek során beszélt arról, amikor betörte Dave Bautista orrát, amikor a páros egy harcjelenetet forgatott Craig legutóbbi, Spectre című filmjében. Az interjú sugárzása óta Bautista most előbányászta a személyes szelfiarchívumát, hogy elővegyen egy képet, amelyet közvetlenül az incidens után készített, és saját kommentárral egészítette ki a történetet.

Az Egyesült Királyságban a BBC beszélgetős műsorában megjelent Craig akkor mesélte el a történetet, amikor a Bond-franchise-on való munkálkodása során elszenvedett legsúlyosabb sérülésekről kérdezték, és felidézte az esetet, amelynek következtében “eltörte” A galaxis őrzői színészének orrát.

 

 

“Nekem a térdem ment ki a Spectre forgatásán, Aki okozta, az Dave Bautista volt, Isten áldja meg, aki profi birkózó” – mondta Craig a harcjelenetről beszélve. “A falon kötöttem ki, de a térdem valahol itt volt. Tudtam, és ez borzalmas volt, mert ha valakinek volt már komoly sérülése, akkor az ember egyszerűen tudja a fejében, hogy valami nagyon nincs rendben”. A továbbiakban arról beszélt, ami ezután következett: “Hiba volt. Ahogy mondtam, ő egy nagydarab fickó, profi birkózó, nem igazán szórakoznál vele. Bevittem ezt az ütést, az orrán találtam el, hallottam ezt a reccsenést, és azt gondoltam, hogy “Ó, istenem, ne!”, és elfutottam”.

Bár Daniel Craignek rosszul esett, azzal fejezte be, hogy Bautista mindent magára vett, és “szó szerint valami ilyesmit csinált”, ahogy Craig utánozta, hogy visszanyomja az orrát az ízületbe, “és azt mondta: ‘Semmi baj'”.

 

 

A Twitter-fiókján posztolva Dave Bautista megosztotta a képet, amelyet nem sokkal az eset után készített, mondván: “Ezt ástam ki. Ezt rögtön azután készítettem, hogy megtisztálkodtam”. Egy másik bejegyzésben hozzátette: “Craig elkezdett sikoltozni, hogy ‘F- Eltörtem az orrát!!!’. És így is lett. Aztán megölelt, bocsánatot kért, nevettünk, átöltöztem, TP-t dugtam az orromba, és folytattuk az egyik legjobb verekedős jelenetet. Nagyon büszke vagyok rá. És imádom a DC-t” – fejezte be a sztár társára utalva.

Craig tegnap este megjelent a No Time To Die királyi premierjén a londoni Royal Albert Hallban a film hétvégi brit és jövő hétvégi amerikai bemutatója előtt. A film első kritikái pozitívak, és azt ígérik, hogy megérte a hosszú várakozás Daniel Craig James Bondként való búcsúztatására. Miközben a figyelem most arra irányul, hogy ki veszi át a Bond-köpenyt, és sok rajongó Henry Cavillt tartja a lista élén, a franchise producere, Barbara Broccoli nemrég azt nyilatkozta, hogy Craig utódjának keresése csak jövőre kezdődik, hogy a színész teljes mértékben élvezhesse a hattyúdalát. A No Time to Die holnap kerül bemutatásra az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban pedig október 8-án. 

Ha kíváncsi vagy rá, olvasd el kritikánkat is az utolsó Craig-Bond filmről!

Forrás: Twitter

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu