John Wick 4: új karakterek, autóbalesetek és őrült harcok várnak Keanu Reeves-re!

A John Wick 4 sztárja több részletet is elárult a várva várt akciófilm folytatásáról. Donnie Yen is feltűnik majd, mint a bérgyilkos régi barátja.

 

Maga John Wick, azaz Keanu Reeves szolgált egy rendkívül ígéretes frissítéssel a közelgő negyedik filmmel kapcsolatban. A színész elárulta, hogy „belevágtak”. A John Wick-franchise az intenzív, ötletes akciójeleneteiről vált híressé, és Reeves szerint a John Wick 4 nemcsak a világot nyitja majd meg, hanem az akciót is szédítő magasságokba emeli.

„Ezek szórakoztatóak. Intenzívek. Megpróbálkozunk vele. Lesz néhány igazán elképesztő John Wick-akció és új karakterek, és nagyon jó volt újra eljátszani a szerepet és elmesélni ezt a történetet. Tudod, vannak új karakterek, bővítjük a film világát. Most épp egy őrült harcjelenetet veszünk fel a forgalom közepén. Szóval vannak autóbalesetek, lövöldözések is.”

 

 

Keanu Reevesnek a címszereplő bérgyilkosként már mindenféle őrültséggel meg kellett küzdenie a bosszúhadjárat során, a motorozás közbeni gyilkolástól kezdve a könyvek és lovak fegyverként való használatáig, de úgy tűnik, hogy a John Wick 4. is készen áll a saját kihívásaira. Egy harcjelenet a forgalom közepén tökéletes szituációnak tűnik Mr. Wick számára, és olyan egyedi akciójelenetet kell eredményeznie, amilyenről a franchise ismert.

A színész arról is beszél, hogy a folytatás egyre többet mesél a főszereplő titokzatos világáról, új karaktereket vezet be, akik kétségtelenül a cinkosok és a gonosztevők keverékei lesznek. Az egyik ilyen új karaktert a harcművészetek szupersztárja, Donnie Yen fogja alakítani, aki a hírek szerint Keanu Reeves szuper bérgyilkosa, John Wick egyik régi barátját fogja játszani, akivel közös a múltja és sok ellensége is.

 

Donnie Yen Keanu Reeves társszereplője lesz a John Wick 4-ben, mint John régi barátja, akivel közös a múltjuk és sok ellenségük.

 

Yen nemrég beszélt a John Wick folytatásán való munkáról, és nagyon dícsérte mind a főszereplő Keanu Reeves-t, mind a visszatérő rendezőt, Chad Stahelski-t. „Meg kell ragadnom az alkalmat, hogy (kifejezzem) a legnagyobb elismerésemet Chad (Stahelski) és Keanu (Reeves) iránt. Ők egyszerűen csodálatos emberek, sőt, úriemberek, akiknek nagy szívük van” – mondta Yen. „Keanunak jó lelke van, jó ember. Chad szintén nagyon jó ember, nagyon nagy tudású. Az emberek úgy gondolnak rá, mint egy briliáns akciófickóra, de ő nem (csak) az, ért a filmekhez. Ő egy filmes könyvtáros, tudja, mi folyik Hollywood-ban (akárcsak Quentin Tarantino, aki videotékában dolgozott – a szerk.). Ebben a filmben a legjobban érzem magam a közös munkában, (jobban), mint bármelyik korábbi hollywoodi filmemben, úgyhogy szerettem volna kifejezni a hálámat.”

A John Wick 4 cselekményéről szinte semmit sem tudni, de a közönség utoljára a lecsúszott bérgyilkost látta, amikor magára maradt, miután a 2017-es John Wick: 2. fejezet erőszakos eseményei után kiátkozottnak nyilvánították. Most, hogy komoly vérdíjat tűztek ki a fejére, a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című filmben Wick segítséget keres, hogy megmentse magát a könyörtelen bérgyilkosoktól és fejvadászoktól. A film azzal ér véget, hogy Wicket barátja, Winston lövi le, mielőtt lezuhan a Continental tetejéről.

A John Wick 4 főszereplői Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada, Clancy Brown és Ian McShane lesznek Keanu Reeves és Donnie Yen mellett, és a tervek szerint 2022. május 27-én kerül mozikba a Lionsgate forgalmazásában.

Forrás: Today

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu