Lesz Venom 3 is, ha a második rész sikeres lesz

Tom Hardy szívesen visszatér a Venom 3-ban, hiszen ‘mélyen befektetett’ Eddie Brock karakterébe, de ez attól függ, hogy a Venom 2 sikeres lesz-e. Az első kritikák vegyesek.

 

Ha a Venom: Let There Be Carnage a Sony által remélt számokat hozza a hétvégén, valószínűleg számíthatunk egy újabb folytatásra. Miután a világjárvány miatt többször is eltolták a megjelenési dátumot, a második Venom-filmet végül október 1-jére tűzték ki. Ezzel két héttel előrébb került, mint a korábbi megjelenési dátum, de amúgy eredetileg 2020 októberében lett volna a premierje.

Tom Hardy a kezdetektől fogva három Venom-filmben való szereplésre volt szerződtetve, így a papírmunka már megvan, ha a Sony mégis továbblépne a Venom 3-mal. Hivatalosan egyelőre semmi sem történik, de Hardy a maga részéről reméli, hogy hamarosan hivatalossá válik a folytatás. A Venomról szólva: a Let There Be Carnage-ről a THR-nek adott interjújában ezt mondta Hardy a franchise jövőjéről a második film után: „Mélyen benne vagyok ebben a bizonyos franchise-ban. Ha ez sikeres lesz, akkor lesz még egy másik is”.

Andy Serkis, a Venom rendezője szintén fényes jövőt lát a Venom-sorozat számára. A rendező úgy véli, hogy csak idő kérdése, hogy a Venom egy közelgő folytatásban kereszteződjön a Pókemberrel, talán egy Marvel multiverzumon keresztül. Mielőtt azonban ez megtörténne, Serkis szeretné, ha ebben az univerzumban más gonosztevők is több időt kapnának, hasonlóan ahhoz, ahogyan Woody Harrelson Cletus Kasady/Carnage-ja is nagy szerepet kap a Venom 2-ben.

 

 

„Tudom, hogy mindenki kétségbeesetten várja, hogy Venom találkozzon Pókemberrel. Tudom” – mondta Serkis a Screen Rantnek. „De úgy gondolom, hogy a Ravencroft többi szupergonoszában is van igazi mérföldkő. Olyan termékeny talaj van ott, amit fel lehet fedezni. Ez lenne az a homokozó, amiben nagyon szívesen játszanék. Ki rejtőzik ott, aki kitörhetne?”

„Nem csinálnám a munkát, ha nem lennék éber és nyitott minden lehetőségre vagy eshetőségre, vagy nem izgatna ez a dolog” – mondta Tom Hardy is egy lehetséges Pókos crossoverről az Esquire-en keresztül. „Nyilvánvaló, hogy ez egy nagy szakadék, amit át kell ugrani, amit egy ember egyedül nem hidalhat át, és sokkal magasabb szintű diplomácia és intelligencia kellene ahhoz, hogy leüljünk és beszélgessünk, hogy egy ilyen ötletet bevállaljunk. Ha mindkét fél hajlandó lenne rá, és mindkét fél számára előnyös lenne, nem látom, miért ne lehetne.”

 

 

Hardy azt is elmondta: „A harmadik filmre is gondolok, mert szerintem azt egyszerre kell megírni [a második résszel]. A harmadik nem kap zöld utat, amíg a második nem lesz sikeres, de a stúdió [nagyon, nagyon elégedett volt] a második résszel”.

A Sony elégedett lehet a Venom: Let There Be Carnage című filmmel, de ami a leginkább számít, az a rajongói fogadtatás. A kritikák eddig kissé vegyesek, de ez nem halálos csapás a Venom 3 számára, hiszen az eredeti Venom sem állt jól a kritikusok körében. A Venom viszont több mint 856 millió dollárt kasszírozott, és ez minden bizonnyal elég volt ahhoz, hogy megrendeljék a folytatást. A moziipar helyzete 2018 óta drámaian megváltozott, és a Sony valószínűleg ezt fogja szem előtt tartani, amikor a Venom 2 sikerét megítéli.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu