Végre jön a Wanted 2? James McAvoy csak erre vár

A Wanted sztárja, James McAvoy elárulta, hogy szívesen megnézné a folytatásban, mi történt Wesley Gibson mester bérgyilkossal.

 

A Wanted sztárja, James McAvoy szívesen visszatérne egy folytatásban, és megnézné, hogy karaktere, a szelíd irodai munkásból lett mesterbérgyilkos Wesley Gibson mire készül most. Egy nemrégiben készült interjúban a színészt arról kérdezték, hogy melyik karaktert szeretné a legszívesebben újra látni, McAvoy pedig gyorsan megemlítette, hogy megragadná a lehetőséget, hogy megnézze, mi lett Wesley-vel, ami kétségtelenül a rajongók számára a Wanted 2. részét jelenti: „Mindig is szerettem volna látni, mi történt Wesley Gibsonnal a Wanted után”.

A 2008-ban megjelent Wanted Mark Millar és J. G. Jones azonos című képregény-minisorozatán alapul, és a McAvoy által alakított Wesley Gibson, egy frusztrált ügyfélmenedzser körül forog, aki rájön, hogy egy profi bérgyilkos fia. Apja egykor egy bérgyilkosokból álló titkos szervezet, a Testvériség tagja volt, Gibson pedig belekerül ebbe a titokzatos, erőszakos alvilágba, csatlakozik a titkos társasághoz, és pánikrohamai és szorongása ellen küzdve sajátítja el a szakma minden fortélyát.

Az eredeti filmet Timur Bekmambetov rendezésében mutatták be, Michael Brandt, Derek Haas és Chris Morgan forgatókönyve alapján, valamint Angelina Jolie főszereplésével, aki Fox, a Testvériség egy tapasztalt tagja és Wesley mentora, és Morgan Freeman-nel, mint Sloan, a Testvériség vezetője. A Wanted kevéssé hasonlít az alapjául szolgáló képregényre, de gyors tempójának, stilizált akciójeleneteinek és James McAvoy, Freeman és Jolie alakításának köszönhetően általában kedvező kritikákat kapott.

 

 

McAvoy bizonyára nincs egyedül azzal a kérdéssel, hogy Wesley mire készülhetett az első Wanted golyózáporos fináléja óta, a közönség is már jó ideje vágyott a film folytatására. Valójában a folytatásról az évek során már többször is szó esett, Mark Millar a film megjelenése körül jelentette be, hogy Timur Bekmambetov rendező egy Wanted 2-t tervez. Maga McAvoy 2011-ben elárulta, hogy „a stúdió nagyon szeretné megcsinálni, és mi is nagyon szeretnénk, de csak akkor akarjuk megcsinálni, ha és amikor jó lesz, és ez nem biztos, hogy valaha is megtörténik”.

A Universal később a Wanted forgatókönyvíróit, Michael Brandtot és Derek Haast kérte fel a folytatás forgatókönyvének megírására, Haas pedig úgy jellemezte a cselekményt, hogy „közvetlenül az események után folytatódik, ami most történt; Wesley történetének fonalát néhány évvel később veszi fel, és visszamegy egy újabb körre”, miközben azt is elárulta, hogy a folytatás „Fox nélküli” lesz, vagyis Jolie-t nem támasztják fel.

A Wanted főszereplője azonban nem az egyetlen karakter, akit McAvoy szívesen visszahozna: a színész azt is elmondta, hogy fontolóra venné, hogy egy Filth-folytatásban újra elszabaduljon a részeges, drogos, cselszövő, manipulatív, embergyűlölő Bruce „Robbo” Robertson nyomozó szerepében. „Imádtam Bruce Robertsont a Filth-ben, de úgy érzem, hogy egy kicsit kiűztem magamból. Nem tudom, hogy szükségem lenne-e rá, hogy újra elővegyem, de nem tudom, talán mégis megtenném” – magyarázta a színész.

Szóval, itt az ideje, hogy a Wanted 2 berobbanjon a képernyőkre? Vagy hagyjuk békén Wesley Gibsont? Ti megnéznétek egy folytatást?

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu