Menu

Diablo II: Resurrected: újabb bugfixek és ranglétrázás tart felénk

A Blizzard követi a mostanában elképesztően sanyarú menetelését: most már ki lehet mondani, hogy a felújított Diablo II első hete a piacon nem volt olyan fényes.

 

A Diablo II: Resurrected nem jelent meg kiváló formában (erről írtunk is az utóbbi egy hét során), sőt, nem rendelkezett a rajt pillanatában a magyarul ranglétrázásnak nevezhető funkcióval. Ez a kifejezés egy kompetitív Realmot takar, ahol mindenkinek nyomon követik az eredményeit, és ez alapján rangsorolást kapnak. Ebből alakul ki az a bizonyos ranglétra. A Blizzard korábban mondta, hogy a megjelenéskor nem lesz a játékban, de azért el lehet várni tőlük, hogy ne kelljen hónapokat várni (a Marvel’s Avengers pedig minimum egy évet igényel, hogy a megjelenés előtti marketingben megnevezett, PlayStation-exkluzív Pókember bejusson…).

A Blizzard a fórumon írta, hogy augusztusban erősítették meg a ranglétrázás csúszását. Azért döntöttek úgy, mert egyenlő játékteret akartak biztosítani mindenkinek az első szezonban, hogy fair esélyekkel indulhassanak, főleg amiatt, ha a megjelenéskor a stabilitási problémák a versengésre építő élményeket erősen hátráltatnák. (Ez meg is történt, hiszen ha egy karakterünk eredményei, vagy maga a karakter eltűnik, az bizony ölég nagy baj… de legalább ezt a Blizzard azóta már orvosolta.)

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án történt megjelenése óta vizsgálják a ranglétrázás implementációját. Nincsen fix időpontjuk arra, hogy ez mikor érkezhet meg, de ezt prioritásként kezelik, így elvileg nem kell majd fél évet várni rá, mert a stúdió tudja, hogy a játékosok alig várják a ranglétrán levő karakterük nevének felbukkanását. Ezt viszont egyszerre fogják kihozni több, jelentős bugfixálással, hogy a kompetitív élmény a lehető legjobb legyen már a kezdetekkor is. Ha konkretizálni tudják a rajt időszakát, értesíteni fognak minket, és így időt adnak a felkészülésre is.

Erre a lehető legegyszerűbben csak annyit mondanánk, hogy a Blizzard igazán optimista. Hogy joggal teszik-e ezt, idővel elválik.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu