Jason Blum folytatná a Halloween Ends után

Jason Blum reméli, hogy a Blumhouse-nál a jelenlegi tervezett trilógia befejezése után is tovább folytatódhat a Halloween-saga. Akár teljesen más irányba is elvihetik a történetet.

 

Michael Myers még hosszú évekig a Blumhouse égisze alatt maradhat. A 2018-ban mozikba került Halloween reboot-tól kezdve a Blumhouse a Universal Pictures-szel együttműködve egy új, tervezett filmtrilógián dolgozik. A második rész, a Halloween Kills végül ebben a hónapban kerül a mozikba és a Peacock streaming szolgáltatáson is.

A harmadik film, a Halloween Ends pedig várhatóan lezárja a Laurie Strode vs. Michael Myers saga történetét. Jelen állás szerint nincs megállapodás arról, hogy Jason Blum és a Blumhouse a Halloween Ends után további, a Halloween-univerzumban játszódó filmekkel folytatja. Ez azonban a jövőben megváltozhat, mivel Blum a ComicBook.com-mal folytatott új beszélgetésében világossá tette, hogy „izgatott” és szeretne új Halloween-filmeket készíteni a trilógia harmadik része után is.

 

 

„Három filmes házasságot kötöttünk Michael Myersszel. Szívesen meghosszabbítanám. Ha Malek [Akkad] szeretné, szívesen meghosszabbítanám, de nagyon elfoglaltak vagyunk, hogy a harmadik film látványos legyen, mert ez a közvetlen feladatunk, és ha ezt folytatni is tudnánk, annak nagyon örülnék. De jelenleg nincsenek olyan tervek, hogy a harmadik film után is ezen dolgozzunk”.

Az már valószínűbbnek tűnik, hogy Jamie Lee Curtis Laurie Strode-ját alakító Laurie Strode története legkésőbb a Halloween végén véget ér. Maga Curtis is utalt rá, hogy ez a film lesz a vége a sorozatban töltött idejének. Az új filmek egyik producere, Ryan Freimann a ComicBook.com-nak azt is elmondta, hogy az esetleges jövőbeli részeknek túl kell tekinteniük a Laurie Strode-sagán, hogy új területeket fedezzenek fel a Halloween-univerzumban.

 

 

„Úgy gondolom, hogy vannak más módok és más médiumok, amelyekben felfedezhetjük ezt a franchise-t. Nem feltétlenül mondanám, hogy … Úgy értem, mindig van érdeklődés a Season of the Witch újbóli felfedezésére. Ez olyasvalami, amiért versenyeznénk? Nem tudom. A hangsúlyt a COVID késleltetésére helyeztük, arra, hogy kitaláljuk, hogyan csináljuk meg a Halloween Ends-t és hogyan forgassuk le, a COVID protokolljaira is ügyelve. Erre koncentráltunk… De azt hiszem, ez valami olyasmi lenne, ahol a Halloween univerzum más, külső területeit fedezzük fel. Azt hiszem, ennyi film után máshol is körül kell néznünk, hogy egy kicsit kreatívabbak legyünk, nem igaz?”.

Érdekes, hogy Freimann a Halloween III: Season of the Witch című filmet említi, mint olyan címet, amit néhány rajongó szívesen látna újra. Erre valószínűleg nem kellene fogadni, mivel Jason Blum egyenesen azt mondta, hogy nem érdekli a film rebootolása. Valószínűbbnek tűnik, hogy Michael Myers így vagy úgy, de visszatérne a Halloween vége után egy újabb folytatásban, ami akár a történet újraindítását is jelentheti a semmiből, vagy akár új főszereplőket. Elvégre ne felejtsük el, hogy a Halloween III mennyi rosszallást váltott ki a megjelenésekor azzal, hogy kreatívan más irányba indult el…

Forrás: Comic Book

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu