Az Xbox-exkluzív The Ascent fejlesztője is tisztában van a PS5-verzió iránti vággyal, türelmet kér a fanoktól

A Neon Giant fejlesztőcsapata némi reményt adott a PlayStation-felhasználóknak azzal, hogy elismerte, tud az esetleges PlayStation 5 verziót érintő The Ascent-igényekről, s arra kérte a játékosokat, hogy legyenek résen.

 

A The Ascent hivatalos Twitter account-ja egyszer csak közbeszólt egy két felhasználó között zajló beszélgetésbe, melyben megjelölték. Az egyik játékos kifejezte vágyát egy Xbox-os Kena: Bridge of Spirits iránt, míg a másik egy PS5-ös The Ascent-el szeretett volna már játszani.

“Helló! Köszi hogy tudattad velünk aziránti vágyad, hogy a PS5-ön tolhasd a The Ascent-et!” -jelzett vissza a Neon Giant közösségi média felületek kezeléséért felelős csapata. “Habár nincs még bejelentenivalónk, azt szeretnénk ha tudnátok, hogy figyelünk rátok, s tudjuk hogy nagy az igény egy PS5 verzióra. Szemeteket Twitter-ünkre szegezzétek további frissítésekért!”

A The Ascent egy Xbox konzolexkluzív játék melyet a Curve Digital jelentetett meg. Egy sci-fi cyberpunk világba helyezett szerepjátékos akció lövöldéről van szó. A The Ascent-et egyedül és társunkkal is csapathatjuk co-opban.

A hivatalos közlemény a következőképpen szól:

A The Ascent elkalauzolja a playereket egy ‘The Ascent Group’ nevű vállalat által irányított zárt metropoliszba, mely magasan a felhők fölé nőtt, s mely helyt ad a galaxis legkülönfélébb lényeinek. Főszereplőnk egy alkalmazott, aki körül a világ lassan darabjaira hullik, amint a The Ascent Group ismeretlen okokból lekapcsol. Az élet immáron a túlélésről szól, amint a konkurens cégek és bűnszervezetek megkísérlik az így keletkezett hatalmi űr betöltését. A játékos dolga lesz fegyvert ragadni és visszatartani őket. Ezzel pedig kezdetét veszi a The Ascent…

Következzék az előzetes:

 

 

Forrás: PlayStationLifestyle

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu