Menu

Az Xbox-exkluzív The Ascent fejlesztője is tisztában van a PS5-verzió iránti vággyal, türelmet kér a fanoktól

A Neon Giant fejlesztőcsapata némi reményt adott a PlayStation-felhasználóknak azzal, hogy elismerte, tud az esetleges PlayStation 5 verziót érintő The Ascent-igényekről, s arra kérte a játékosokat, hogy legyenek résen.

 

A The Ascent hivatalos Twitter account-ja egyszer csak közbeszólt egy két felhasználó között zajló beszélgetésbe, melyben megjelölték. Az egyik játékos kifejezte vágyát egy Xbox-os Kena: Bridge of Spirits iránt, míg a másik egy PS5-ös The Ascent-el szeretett volna már játszani.

“Helló! Köszi hogy tudattad velünk aziránti vágyad, hogy a PS5-ön tolhasd a The Ascent-et!” -jelzett vissza a Neon Giant közösségi média felületek kezeléséért felelős csapata. “Habár nincs még bejelentenivalónk, azt szeretnénk ha tudnátok, hogy figyelünk rátok, s tudjuk hogy nagy az igény egy PS5 verzióra. Szemeteket Twitter-ünkre szegezzétek további frissítésekért!”

A The Ascent egy Xbox konzolexkluzív játék melyet a Curve Digital jelentetett meg. Egy sci-fi cyberpunk világba helyezett szerepjátékos akció lövöldéről van szó. A The Ascent-et egyedül és társunkkal is csapathatjuk co-opban.

A hivatalos közlemény a következőképpen szól:

A The Ascent elkalauzolja a playereket egy ‘The Ascent Group’ nevű vállalat által irányított zárt metropoliszba, mely magasan a felhők fölé nőtt, s mely helyt ad a galaxis legkülönfélébb lényeinek. Főszereplőnk egy alkalmazott, aki körül a világ lassan darabjaira hullik, amint a The Ascent Group ismeretlen okokból lekapcsol. Az élet immáron a túlélésről szól, amint a konkurens cégek és bűnszervezetek megkísérlik az így keletkezett hatalmi űr betöltését. A játékos dolga lesz fegyvert ragadni és visszatartani őket. Ezzel pedig kezdetét veszi a The Ascent…

Következzék az előzetes:

 

 

Forrás: PlayStationLifestyle

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu