Újabb Electronic Arts-játékokkal erősített a GeForce Now

Az Nvidia streamelésre használható GeForce Now szolgáltatása további játékokat húzott be, és az Electronic Arts révén nagyobb alkotásokról beszélhetünk.

 

A GeForce Now négy nagy játéka a legújabb frissítésben a Mirror’s Edge: Catalyst, az Unravel Two, a Dragon Age: Inquisition, illetve a Battlefield 1: Revolution. (Itt egy rövid magyarázat: a Revolution kiadás nem az alapverziót takarja. Ez a verzió az alapjáték mellett a Premium Passot, a Harlem Hellfighter pakkot, a Red Baron pakkot, a Lawrence of Arabia pakkot, illetve öt Battlefield 1 Battlepackot tartalmaz.) Úgyhogy bár maga a kiadó is dolgozik valamilyen streamelő megoldáson (ne felejtsük el: a Project Atlas ugyanis ez lesz…), addig az Nvidiának (is) megtolja a két betűsként gyakran rövidített cég a szekerét.

Az előző hét folyamán még ezekkel a játékokkal is bővült a GeForce Now szolgáltatása: Away: The Survival Series, Lemnis Gate, The Eternal Cylinder, Hot Wheels Unleashed, INDUSTRIA, The Last Friend, Rogue Lords, Europa Universalis 4 (ez jelenleg ingyenes az Epic Games Store-on), Rustler, illetve Splinter Cell Blacklist. Aztán két hete például a Kena: Bridge of Spirits, a Sheltered 2, a Sable, a The Escapists, illetve az EVE Online csatlakozott a GeForce Now GeForce Now.hoz.

A GeForce Now révén mobilokon, PC-n, Macen, Chromebookon, illetve Nvidia Shield TV-n is lehetőségünk van a felhőből játszani. A szolgáltatás nemrég azért jutott be a hírekbe, mert sok játék (vagy legalábbis azok PC-s változata) is kitudódott egy listából, ami bár elavult volt, és bár sok esetben kamu, hoax neveket használtak tesztelési célra a fejlesztők, mégis érdekes volt látni, hogy állítólag a God of War hamarosan ellátogat a Steamre (aminek itt is lenne az ideje: ha 2022-ben jön ki, akkor itt is egy finom négy éves időszak lenne PlayStation 4-exkluzívként…).

A felhős játékszolgáltatások között a GeForce Now lassan komolyan megveti a lábát, és a Google/Amazon párosával ellentétben az Nvidia nem is tervez játékokat fejleszteni.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu